Test Drive: Ferrari Racing Legends PC, PS3, X360

Folytatódik a Test Drive-sorozat, a legújabb epizód kizárólag Ferrarikkal foglalkozik.
1481871600

A Bigben Interactive-hoz került a Test Drive-sorozat

A Bigben Interactive tegnap hivatalos közleményben erősítette meg, hogy megszerezte az Ataritól az évek óta hanyagolt Test Drive-sorozat jogait, így tovább bővült a kiadó katalógusa.
1355220000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tényleg vége van, a héten inkább DLC-kkel számolhatunk megjelenések terén, és persze az online boltok is tartogatnak néhány érdekes címet. Talán még egy mozi is belefér, jön a Hobbit!
1342478517

Test Drive: Ferrari Racing Legends teszt

Tomboló lóerők, tűzpiros autócsodák. Benzingőz illata száll a levegőben, férfiszívek dobbannak hatalmasat, a maranellói istálló luxusa elérhetetlen az átlagember számára, forgatjuk a magazinokat, és álmodozunk, egyszer egy ilyet vezetni, micsoda élmény lehet.
1341237600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szűkös lesz a hét, de valahogy minőség szempontjából sikerült feljebb helyezni a lécet. Nem vennénk mérget arra, hogy az új Test Drive: Ferrari Racing Legends Unlimited-magasságokba emelkedik, mindenesetre érdemes lesz egy próbát tenni vele, a többieknek pedig irány a The Secret World világa!
1340350256

Test Drive: Ferrari Racing Legends dátum

Miután a Slightly Mad Studios hónapokig hallgatott a Test Drive Ferrari megjelenési dátumáról, végre megtörte a csendet. Az első hírek alapján tavasszal kellett volna a boltok polcain landolnia, a véglegesnek mondott debütre kereken két hetet kell várnunk. Forza Ferrari!
1338289211

Friss előzetesen a Test Drive: Ferrari

Az olasz autógyár szerelmesei és az álmodozó műértők örülhetnek: durván egy hónap múlva napvilágot lát a Test Drive: Ferrari Racing Legends. Akik viszont bedőlnek a névnek és az Eden Games-féle Test Drive-ra vágynak, csalódniuk kell. A Slightly Mad Studios dolgozik a játékon.
1334829621

Új előzetesen a Test Drive Ferrari

Egészen pontosan Test Drive: Ferrari Racing Legends névre hallgat a Slightly Mad Studios új játéka, melyben az itáliai autógyár ikonná vált versenygépeibe pattanhatunk bele. A Need for Speed: Shifttel elindított vonalat követik ezúttal is a fejlesztők - az új kedvcsináló már megtekinthető.
1331989214

Játékmenet közben a Test Drive: Ferrari

A népszerű olasz autómárka szerelmeseinek szívét dobogtatja meg a Slightly Mad Studios, s bár eddig számos próbálkozás volt a Ferrari felhozatalának videojátékos bemutatására, a Test Drive: Ferrari Legends tűnik a legalaposabb feldolgozásnak. Lássuk mozgás közben is!
1326801614

Megérkezett a Test Drive: Ferrari előzetese

Így legyen ötösünk a lottón: a tegnapi masszív képzuhatag után többen sóvárogtak az első mozgásban lévő anyagért a Test Drive: Ferrari kapcsán. Nos, itt van, amire vártunk. A kedvcsinálóból árad a remek hangulat, az olasz autógyár szerelmesei nyúlhatnak a nadrágjukba.
1326722451

Első képeken a Test Drive: Ferrari

Tavaly novemberben jelentették be a Test Drive: Ferrari-t, mely a nyílt világú Unlimited-epizódokkal ellentétben kizárólag a maranellói autógyár csodáira helyezi a hangsúlyt. Mennyei manna lesz a sportkocsik szerelmeseinek, a fejlesztést a Slightly Mad Studios végzi.