Első képeken a Test Drive: Ferrari

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 16.
  • Képek
Link másolása
Tavaly novemberben jelentették be a Test Drive: Ferrari-t, mely a nyílt világú Unlimited-epizódokkal ellentétben kizárólag a maranellói autógyár csodáira helyezi a hangsúlyt. Mennyei manna lesz a sportkocsik szerelmeseinek, a fejlesztést a Slightly Mad Studios végzi.

Elsősorban a szimulátorok kedvelőit fogja nyakon a Test Drive: Ferrari, a fejlesztést nem az Unlimited-részeket összehozó Eden Games fejleszti, hanem a Need for Speed: Shift-játékok stúdiója, a Slightly Mad Studios. A márka szinte összes jelentős modellje helyet kap benne, a régmúlt klasszikusaitól kezdve a mai bivalyerős versenygépekig. Egy lengyel magazin, a Gry-Online közölte le a Test Drive: Ferrari első screenshotjait, amitől mi is letettük az állunkat. Külön öröm, hogy az autós cím már márciusban napvilágot lát PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

8.
8.
Falcon
A képek alapján nagyon királynak tűnik!
7.
7.
xxxgamer4ever
Reménykedni tudok csak hogy ez jó game lesz...
Ahh, vidi kellene ide!
6.
6.
jó nagy bukta lesz... minek erőltetni ezt a ferrari-s témát mintha nem lett volna a sima test drive-okban mert én például utálom a ferrari-t, napersze nem úgy mert ha hozzám vágnának egyet örülnék neki de amúgy nem tartozik a kedvenceim közé remélem világosan fejeztem ki magam meg minden
5.
5.
hetyeib
Ezt a képet 2009 -ben is láttam anno amikor volt egy olyan pletyka hogy lesz a NFS Shiftben Ferrari http://www.gamekapocs.hu/jatek/6459/test_drive_ferrari/nagykep/10549/171556/91030734
3.
3.
kicsi1221
2.
2.
danez11
nagyon jó!
első gondolatom az volt, hogy a gt5 simán jobb, de megláttam a régi f1 gépeket, klasszikusokat és ... :D
1.
1.
hakydakillah
Hát ez rohadtul bejön, ráadásul már márciusban :-D Szeretem az ilyen stílusú játékokat, anno NFS:Porsche-ban szerettem, hogy a régi modellektől kezdve juthattam el a legújabbakig. Remélem majd itt is hasonló dolog lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...