Megérkezett a Test Drive: Ferrari előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 17.
  • Videó
Link másolása
Így legyen ötösünk a lottón: a tegnapi masszív képzuhatag után többen sóvárogtak az első mozgásban lévő anyagért a Test Drive: Ferrari kapcsán. Nos, itt van, amire vártunk. A kedvcsinálóból árad a remek hangulat, az olasz autógyár szerelmesei nyúlhatnak a nadrágjukba.

A Slightly Mad Studios folytatja a hagyományokat: vélhetőleg a Test Drive: Ferrari is félig arcade, félig szimulátoros élményekkel kecsegtet, bár a fejlesztők szerint leginkább az utóbbi felé billen a mérleg nyelve. Csodálatos képsorok következnek, a játék csokorba gyűjti a Ferrari márka jellegzetes kreálmányait, az utcai gépeken át az igazi versenyautókig. És igen: Thomas Magnum Ferrarijába is beülhetünk. Megjelenés márciusban PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

16.
16.
BudTerence
#13: Igen, valóban, az unikum volt ebből a szempontból, marha jó volt a kormányzás megvalósítása. Nem értem, máshol miért nem jut eszükbe a fejlesztőknek, pláne, ha szimulátor-féleséget csinálnak.
15.
15.
dzsiádzsó
Tudjuk mi hívta életre a játékot, és tudjuk már TDU2 se sikerült olyan ütősre mint az 1.
De, de ennek ellenére van benne valami régi autentikus érzés abból az időből mikor még konzol játékok készültek, és meghatározták a gyerekkorodat. Lehet pont az egyszerűsége, és maradisága dobja be ezt a feelinget, de negem visszarepített a trailer a régi jó kis ps2s időkhöz, akármilyen fura nekem bejövös, aztán lehet rakat szar lesz :D
14.
14.
Csoola
#11: az Eden készítette az első Unlimitedet is, ami szerintem istencsászár játék, a 2-re akkor a lentebb leírt magyarázat miatt fogyott el a tehetségük
13.
13.
Mortician
#9: Szvsz a Driver: San Francisco-ban nagyon szépen megcsinálták a kormányzást.
12.
12.
Quent1n
Pályaversenyzésen kívül lesz benne más is? Én azt hittem tanulva az NFS Porsche-ból megbolondítják egy kis természetben pl. szerpentineken való versenyzéssel ld. régi Test Drive. Amúgy nekem a látvány tetszik, hangulatos egy próbát megér mindenképp. :)
11.
11.
mysterion
#7: Azért négy-öt-hat-sokszáz Le hátsó keréken még versenygumival is tud ám cifrákat művelni... A régesrégi F1-es gépekről ha megnézel videókat, bizony az életben is csúsztak szinte minden kanyarban. Nem véletlenül voltak az akkori pilóták hatalmas hősnek tekintve.

Szerintem nem lesz ez olyan rossz, még ha tényleg csak egy átcímkézett NFS is, de legalább az EA keze nincs benne, szóval remélhetünk egy inkább "Project CARS" felé hajló irányítást, mintsem egy "Shift" félét... Viszont mivel zárt pályás, nem lesz nagy sikere...

Ellenben egy minimum ilyen grafikával rendelkező, szimulátorosabb TDU3 jöhetne SMS-éktől. (Remélem Eden soha többé nem készít semmiféle TD-t)
10.
10.
ATi0021
#2: Az Eden Games megmondta, hogy folyton időről időre lelőtték a projectet, majd ha volt pénz újraindult. A TDU1 gárdájának nagy részét kirúgta az Atari. Szóval egy fejlesztőtől se várj csodát, ha nincs pénzük és ember hiányba vannak, ráadásul a megszakításokkal készítenek valamit. Szóval így szidd. Itt nem a lehúzás volt a cél, mint NFSnél, hanem más okok miatt lett olyan amilyen.

Amúgy is februárban nézd meg a DLC 2 után. Úgy tűnik végre normálisan megcsinálják ez eddigi hiányosságokat.

A TD Ferrarit illetően a Ferrari Project csak átnevezve. Gondolom ezzel most le van tudva az Atari Infogrames szerződés, ami előírta, hogy a TDU1 után 2013ig kijön 2 TD. Szóval jól járt mindenki. :)
9.
9.
BudTerence
#5: De az "utcai" autóknál is mindig így van megcsinálva a kormányzás, ott pedig van kormányáttekerés (mint ahogy az "utcai" Ferrariknál is van, azoknak nem csak 90 fokban tekeredik a kormányuk :)).
8.
8.
lackosor6
Igazából ez egy arcade játék lesz, nem tudom miért ugatjátok le ennyire! Az más dolog, hogy nem értem mivel akarják majd eladni?? Ha már egyetlen márkáról szól, legalább lenne vmi hardcore szimulátor vagy legyen arcade, de akkor legyen benne több márka! Na mindegy, pályaversenynek marad a WTCC meg az M3 Challenge, arcade-nak meg a GRID!
7.
7.
fészpalm
Itt mindig tizenhárom kiló jég van a gumin?
6.
6.
herrluciff
Gran Turismo 5 még mindig best http://www.youtube.com/watch?v=oEec6GJ8FRU
5.
5.
pitlord23
#3: Azért nincs kormányáttekerés ezekben a játékokban, mert eleve ilyen a valóságban is az ilyen gyors autók kormánya, főleg a versenyre tervezettekben. A videó hd-ban nézve szerintem elég szép képet mutat, a grafikára nem lehet panasz, annál inkább az irányításra, nézni is rossz ezt a csúszkálást.
4.
4.
Qbász
Isten igazából ez egy kukázott NFS:Shift rész amit később átneveztek Test Drive-ra.
@tibi00: Szerintem sem lett jó. Az irányítást nagyon elrontották. Első részben mérföldekkel jobb volt. Most meg neked kell belőni még a Gamepadon mindent. Kormány érzékenységtől kezdve a fékig mindent. De még ezek után is szinte élvezhetetlen.
3.
3.
BudTerence
Ezt a kormányozást megoldhatnák már kicsit élethűbben is az autós játékokban. Mindig sterilen, ugyanott fogja a sofőr a kormányt, bármi történik is...Ráadásul a kormányáttekerés sincs sohasem megoldva, a 90 fokos kormányfordítás a maximum, ami bennük van. Jól emlékszem, hogy esetleg a TDU 1-ben volt áttekerés?
Amúgy vagy a vidó minősége nem túl jó, vagy a grafika nincs éppen magaslatokban. :)
2.
2.
tibi00
#1: Szerintem a Test Drive: Unlimited 2 is nagyon gyenge volt :/
1.
1.
K2 The Highest
Ez most valamiért iszonyat gyengének tűnik :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...