SimCity - élesben a valóság

  • Írta: InGen
  • 2012. március 20.
  • Videó
Link másolása
Habár korábban már láthattunk rosszabb minőségű felvételeket az új SimCityből, most hivatalosan is megjelent az bemutató előzetes, amiben rácsodálkozhatunk, milyen összetettséget terveznek a készítők beépíteni ebbe a szimulátorba. Egészen döbbenetes.

A játékban minden polgár, autó egy külön egységet képez, és végzi a saját kis dolgát, s valamilyen módon hozzájárulhat városunk fejlődéséhez. Minden épületnek meglesz a maga működési mechanizmusa, így mindegyik kifejtheti a saját hatását a környezetre. A talaj alatt vizet és ásványkincseket találhatunk, a globális felmelegedéssel és egyéb környezeti problémákkal pedig a többi játékossal, s azok városaival együtt kell megküzdenünk. Mindezt a vadonat új GlassBox engine teszi lehetővé.

13.
13.
Thane
Köszke a felvilágosítást!
12.
12.
joshsolman1993
A Sim City sorozatokról annyi a véleményem,(nem akarom leírni a játéko)hogy az első részek jók voltak,de ahogy adják ki az újabb és újabb részeket,csak rontanak rajta.Egyre bonyolultabb ,és kuszább a játék.
10.
10.
vwxyz
#6: SimCity4 a legjobb városépítős game, próbáld ki feltétlen! :)
Vérbeli stratégiai játék, csak nem harcolnod kell, hanem építkezned, igényeket kielégítened. Ha túl nagy a népesség, akkor ideje elindítani megépítni a busz és metró hálózatót, ha nagy a forgalom, akkor sok 2sávos utat le kell cserélni 4sávosra, és így tovább. Lényegében @shatterhand jól leírta, hogy mi a lényeg. Nagyon jó játék lesz ez az új, remélem... :)
8.
8.
shatterhand
#6: a lakóépületekből persze sokat tudsz felhúzni, csak arányosan kell ésszel mindenből rakni fokozatosan. Később már odébb kéne menni vagy az elején már erre is gondolni, nehogy egy komplett fa..a kis gyártelep pont útba legyen és közel kerüljön az irodai/üzleti negyedhez.
7.
7.
shatterhand
#6: Még régről így működött:

Leraksz egy gyárat, egy lakóházat,meg egy irodát. Úttal összekötöd,hogy legyen mozgás, meg villany se árt bekötni. Aztán jöhet a szórakozóközpont,stadion,park,stb, Reptér,kikötő, erőművek,stb,stb.

Ha jól helyezed őket akkor megindul a fejlődés: pl egy füstölgő gyár nem tesz jót a lakóparknak. Minden a jó helyezkedésen múlik. Az utak később amortizálódnak,meg a vezetékek. Azokat sürgősen javítani kell majd. Adó mértékét emelni,csökkenteni.
Elvileg nem tudod megunni,meg olyan bonyolult algoritmus megy,hogy minden összefügg mindennel. Csökken a népesség, visszafejlődik egy terület és lehet filózni,hogy mit csináltál rosszul. Ha viszont túl könnyű a játék akkor jöhetnek a nehezítések: tornádó söpör végig, letarolva eg ykisebb részt és gyorsan helyre kell állítani, nehogy a város csődbe menjen. Szal egy városi szimulátor.

Aki új részekkel játszik még mindig az kijavít, de a lényege sztem nem változott semmit. Én baromira örülnék, ha ps3ra is kijönne, de sajnos nem fog:(
6.
6.
Thane
Hallottam már dolgokat simcity-ről, de pontosan fogalmam sincs mit kell benne csinálni meg miről szól, feltudna valaki világosítani?
5.
5.
frenkyboyhun
nem rossz eltudnék vele játszani néha
4.
4.
vwxyz
#3: Azért remélem nem :D
3.
3.
Split
Minimum rendszerkövetelmény a 4 magos proci? :D Nem csodálkoznék!
2.
2.
oddi
konzolra nem jön mi ? :'(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...