The Walking Dead - részletek és az első 13 perc

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 21.
  • Videó
Link másolása
Hiába kaptuk meg a hét elején az első, nyúlfarknyi előzetest a Telltale gondozásában készülő The Walking Dead-játékból, tegnap kiszivárgott a program elejét bemutató videó is, melyben 13 percen keresztül nézhetünk bele a játékmenetbe. A cím epizodikus formában jelenik meg, és árunk is van már.

Hétfő hajnalban ért véget a The Walking Dead-sorozat második évada, az őszig tartó várakozást tökéletesen enyhíti majd a Telltale videojátéka. Az öt epizódosra tervezett játék első része már április folyamán napvilágot lát letölthető formában, 400 MS pontért vagy 4,99 dollárért PSN-en. A The Walking Dead PC-re és Macre is elérhető lesz egyben, 24,99 dollárért a Telltale online boltjában és más digitális üzletekben. Az előrendelők 10 százalék kedvezményt kapnak az árból és a negyedik epizódban további ingame extrákat tehetnek zsebre.

Daniel M. Kanemoto, a The Walking Dead-játék animátora és rendezője saját bevallása szerint rajongóként tekint a frencsájzra. Produktumuk elsősorban a képregény alapján készül, nagy kihívásnak számított, hogy a 2D-s rajzokat megfelelő köntösben 3D-ssé varázsolják. Lássuk az első 13 percet, persze csak akkor, ha nem félünk a spoilerektől!

27.
27.
adikas
A JP talán nosztalgia révén is, tény, hogy még számos kiforratlansággal tarkítva elnyerte tetszésemet.
Szívesen fogadnék későbbiekben egy új kidolgozottabb részt.
A Walking Deadnek pedig, mint egyik kedvenc sorozatomnak szívesen ugrok a világába.
25.
25.
giga321
Uramisten , borzalmas. Totál így képzeltem el és meg is kaptam , na kösz de kösz nem.
24.
24.
KENKILL
Jézusom mi ez. Azt hittem kapunk egy normális kis zombigyilok TPS-t, erre itt ez az agyonscriptelt retek ezzel a borzasztó kamerakezeléssel és játékmenettel. Tiszta Heavy Rain komolyan mondom. Köszönöm de ebből nem kérek :D
23.
23.
exonic
Csávókánk többet van a földön mint sétál...
22.
22.
SLi
Jobb lett volna ha csinálnak ebből is egy 1001. shootert? Kicsit a régi kalandjátékok érzését hozta vissza nekem.
21.
21.
p3ti
Rajtam kívül senki sem hallotta hogy kapott egy Achievementet 4:22nél? Érdekes elképzelés a játék.. nem tudom még hová tenni , nem lesz ez feltétlenül rossz , legalább nem 500 zombi fut rád egyszerre akiket agyatlanul lősz , hanem van egy kis túlélős feelingje.
20.
20.
kese1992
gyanús ez nekem!!! Ez megint egy olyan játék amit azért dobtak össze, hogy a fanatikus sorozat rajongók megvegyék és dőljön a lé! :/
18.
18.
wolfwarrior
Én inkább egy interaktív filmnek nevezném nem az amire vártam de ez a tell tale specialitása.A grafika meg nem olyan rossz az Borderlandsre hasonlit meg a 13-nak is ilyen van (játék nem a film).
17.
17.
drip
Én nem néztem bele nem akarom lelőni a poént de ha olyasmi lesz mint a jurassic Park game akkor tuti jó lesz. Imádom a TWD-t és imádom az ilyesfajta játékokat visszahozza kicsit a rég letűnt Point & Click feelinget :)
16.
16.
menjapipaba
Nekem néha nem a rajzos érzés jön át, hanem mintha rettentő rossz textúrákat használtak volna.
Aki meg az első fél percet nézte meg, az nézze végig, mert az elején nekem sem jött be annyira, de végignéztem és megtetszett:)
25$ nem is olyan sok 5-6 ezer lehet?
/amúgy a csávó rettentő béna :D
15.
15.
Yanez
Egy kis Heavy Rain féle stilús is van benne,vagy csak nekem tűnik úgy?
13.
13.
12.
12.
crytek
Szokásos Telltale minőség eddig nem csalódtam bennük! Várom ezerrel!
11.
11.
Hubert Cumberdale
#5: Jah tényleg :P Az valahogy kimaradt nekem, hogy egyben lesz annyi az öt rész. Korán volt még :D
10.
10.
Dogmatix
#9: a script az egésznek a lényege. Végül is egy interaktív képregényt kapnak a vásárlók. Nekem sem tetszik, de biztos meglesz a saját rajongótábora.
9.
9.
Gaboo77
Uram, atyám! Ekkora agyonscriptelt idétlenséget még az életemben nem láttam! Szerintem inkább foglalkozzanak fűnyíró automatizálással, az való nekik. Ezzel az erővel azt is csinálhatták volna, hogy fél percenként megáll a sztori és kiírja, hogy nyomj egy továbbot, Csak, hogy tudd, hogy nélküled nem megy.
8.
8.
BloodyDeath
Hát eléggé fos talicskának tünik ez a grafika alatta, meg eleinte vérlázítóan botrányosnak tünt az egész irányitás, meg ez a folyamatos katingatás, meg hogy mindent ki kell választani oszt megen katintunk. pfff......
De a videó közepére megjött a kedvem hozzá, a vége meg egyenessen elbüvölt 5 zöldhasú nem pénz érte. Most már biztos, hogy az első részét megveszem, és az alapján döntöm el, hogy a többit is bezsákolom avagy nem. De lesz hozzá trophy támogatás? Nagyon remélem........
7.
7.
Seaxa
#6: Öreg az egésznek a forrása még jobban "rajzolt szar", mivel az egy képregény, értem ? Az meg, hogy te a filmet veszed alapul / nem olvasod a cikket -(idézem:"Produktumuk elsősorban a képregény alapján készül, nagy kihívásnak számított, hogy a 2D-s rajzokat megfelelő köntösben 3D-sé varázsolják. ")- nehogy már a fejlesztők hibája legyen. Szal' nem ront ez semmiféle "feeling"-en ép, hogy megdobja azt..
6.
6.
atesz89
Jobbat vártam nem ilyen rajzolt szart.Mér nem lehet normális grafikával kiadni 1 ilyen játékok.Aminek a film változatának is nagy sikere van.Csak rontja a feelinget!!!!!!!!!!
5.
5.
SLi
#3: Benne van a cikkben, hogy 5 részes lesz és egy rész a PS-re 4,99-be kerül, PC-n viszont majd csak egybe lehet megvenni az 5 epizódot 24,99-ért.
4.
4.
SLi
A videó alapján nekem nagyon bejön, mondjuk az vicces hogy 13 perc alatt legalább ötször elesett, ráadásul ugyanazon a vérfolton kétszer is.
3.
3.
Hubert Cumberdale
Asszem félre teszem most kivételesen az ilyen kattintgatós mocskok elleni undoromat, mert ennek valami nagyon fasza hangulata van.

Amúgy a PS-nek külön saját dollárja van, vagy mi? Csak mert nekem elég fura, hogy PS-en 5 dolcsi a játék, PC-re meg 25. Vagy ezt magyarázza már el valaki, hogy miként is működik ez.
2.
2.
Dogmatix
Szerintem egy retek...nem vártam ennél jobbat :S egy normális TPS-nek örültem volna nagyon
1.
1.
killzone2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...