Hivatalos az Epic Mickey 2: The Power of Two

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Megerősítették az Epic Mickey 2 készültét, ahogyan arra korábban több előjel is utalt. Ismét Warren Spector bábáskodik a játék felett, mely Nintendo Wii mellett Xbox 360-ra és PS3-ra is meg fog jelenni. Tökéletesített játékmenettel és kooperatív móddal nyerheti el a rajongók kegyeit.

Az Associated Press és a Gametrailers-es Geoff Keighley is megerősítette egy Twitter-üzenet formájában, hogy készül az Epic Mickey 2: The Power of Two. Spector belátta, hogy hibázott az első részben, amikor fix kameranézetet erőltetett rá - a folytatásban már nem így lesz. Emiatt vélhetőleg nem is halunk meg olyan sokszor. A cím természetesen Wii-n is napvilágot lát a Microsoft és a Sony konzolja mellett.

De nemcsak a kamera nézőpontjában változásában érhető tetten a változás. A fejlesztést ismét a Junction Point Studios végzi. Kapunk kooperatív módot, melyben bármikor becsatlakozhatunk az éppen folyó játékba. A zenéről és a szövegről Jim Dooley és Mike Himelstein gondoskodnak. A kampányban visszatér Oswald is, aki Mickey mellett a másik játszható karakter lesz. A játék színhelyét, Wastelandet földrengések és egyéb katasztrófák sújtották - néhány terület visszatér, de lesznek újonnan felfedezhető részek is.


Az Epic Mickey 2: The Power of Two ősszel jelenik meg, mozgásban még ma megcsodálhatjuk a GT.TV-n.

1.
1.
DON GONDOCS
ez jöhet, jókis platformer lehet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...