Epic Mickey 2: The Power of Two

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Macintosh, Wii U

Akció
Kiadó: Disney Interactive, Fejlesztő: Junction Point
A teljesen egyedi játékmenettel rendelkező, ám a kritikusok köreiben nem egyértelműen pozitív sikert arató Epic Mickey visszatér egy folytatással.
Értékelés: 6.5

Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.

Befutott a Games with Gold augusztusi kínálata

Amilyen szegényes volt a júliusi felhozatal, olyannyira ütős az augusztusi Games with Gold kínálata. Xbox One-on a Forza Horizon 2-t és a For Honort zsákolhatjuk be, de az Xbox 360-asok sem csalódnak a Dead Space 3-ban.

Epic Mickey - két spin-offot is terveztek hozzá

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor a Disney házon belül fejlesztett videojátékokat? Nem is volt olyan régen, az Epic Mickey-sorozat pedig az egyik utolsó próbálkozása volt a cégnek, amely két felvonást ért meg.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kánikulával együtt megérkezett az uborkaszezon is, most már tényleg nagyítóval kell keresni azokat a játékokat, amikkel szívesebben ütnénk el az időt egy kiadós strandolás helyett.

Vitára is megjelenik az Epic Mickey 2

"Srácok, mint tudjátok, az Epic Mickey 2 nem ment valami jól. Még a Junction Point is lehúzta a rolót miatta. Viszont valahogy vissza kéne hozni a halálból azt a játékot, és íme, az ötletem, hogyan: jelenjen meg Vitára is!"

Warren Spector még nem vonul vissza

Hiába zárt be a Junction Point, Warren Spector lelkesedését nem lehet letörni. A Thief és a Deus Ex atyja ugyan még nem árulta el, mihez kezd a jövőben, de egyelőre nem fontolgatja a visszavonulását sem.

Bezárt az Epic Mickey 2 fejlesztőcsapata

Meg nem erősített információk szerint a Junction Point végleg lehúzta a rolót, legalábbis a Star Citizen fejlesztőjének, a Roberts Space Industries Twitter-bejegyzéséből erre lehet következtetni. Viszlát, Mickey egér! (Frissítve!)

Egyértelmű bukás az Epic Mickey 2

Legalábbis az Egyesült Államokban, ahol mindössze 270 ezer példányban kelt el a játék a tavalyi év végéig, holott az első részből 1,3 millió darabot vittek haza a játékosok ennyi idő alatt. Muszáj erőltetni a sorozatot?

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

Launch traileren az Epic Mickey 2

Warren Spector öregszik: már másodízben ült le a Disneyvel gyerekjátékot készíteni, ennek gyümölcse lett a Epic Mickey 2: The Power of Two. A kooperatív cím éppen tegnap landolt a boltok polcain, lássuk hát az utolsó trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.

Trailer az Epic Mickey folytatásából

Vészesen közeledik az Epic Mickey 2 megjelenése, várjuk is nagyon, elvégre sok szempontból megváltozott a cím. A legújabb előzetes rövid ízelítőt kínál a videojáték formájában érkező Disney-meséből, a szemfülesek néhány gameplay pillanatot is elcsíphetnek majd.

Epic Mickey 2 - ilyen a rekonstruált Wasteland

Ismét betekinthetünk a Epic Mickey 2: The Power of Two-ba, amelyben Oswald és Mickey azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy helyreállítsák a megtépázott Wastelandet. A rajzfilmek földje most komor és lehangoló, ám hőseink színgazdag életet visznek bele. Ügyes!

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.

Epic Mickey 2 - Oswald a porondon

Újabb előzetes érkezett az Epic Mickey második részéből, ami ismét a játék új játszható karakterét, Oswaldot mutatja be. Az első játék sikeresen hozta vissza a köztudatba az elfeledett rajzfilmhőst, most itt a lehetőség, hogy Mickey oldalán bizonyítsa: ér annyit, mint az agyonsztárolt egér.

Gameplay traileren az Epic Mickey 2

Novemberben jön az Epic Mickey folytatása, a Disney pedig új előzetessel gondoskodik arról, hogy addig is beszéljünk a játékról. Warren Spector és csapata nem változtatott drámai mértékben a cím receptjén, viszont a folytatás kétségkívül több lesz, mint elődje.

Wii U-nyitócím lesz az Epic Mickey 2

A Nintendo megerősítette, hogy az Epic Mickey 2: The Power of Two is csatlakozik a Wii U nyitójátékainak sorához, tehát november 30-án már mi is megvásárolhatjuk a csili-vili konzolunkhoz. Az örömhír mellé egy tucat friss képet és egy előzetest csatoltak Warren Spector új agymenéséből.

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Epic Mickey 2: The Power of Two - a zene ereje

Warren Spector a Junction Point élén egyetért velünk abban, hogy egy minőségi játék velejárója a varázslatos zene - főleg, ha Disney-fejlesztésről beszélünk. Az Epic Mickey 2-ben olyan nagyzenekari szólamok találhatók, melyek hűen követik az események alakulását. Lássuk a kulisszatitkokat!