Epic Mickey 2: The Power of Two , MAC, Nintendo ÚJ, PC, PC ÚJ, PlayStation ÚJ, PS3, WIIU, X360, Xbox ÚJ

A teljesen egyedi játékmenettel rendelkező, ám a kritikusok köreiben nem egyértelműen pozitív sikert arató Epic Mickey visszatér egy folytatással.
1353754848

Launch traileren az Epic Mickey 2

Warren Spector öregszik: már másodízben ült le a Disneyvel gyerekjátékot készíteni, ennek gyümölcse lett a Epic Mickey 2: The Power of Two. A kooperatív cím éppen tegnap landolt a boltok polcain, lássuk hát az utolsó trailert!
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1353181167

Trailer az Epic Mickey folytatásából

Vészesen közeledik az Epic Mickey 2 megjelenése, várjuk is nagyon, elvégre sok szempontból megváltozott a cím. A legújabb előzetes rövid ízelítőt kínál a videojáték formájában érkező Disney-meséből, a szemfülesek néhány gameplay pillanatot is elcsíphetnek majd.
1351863057

Epic Mickey 2 - ilyen a rekonstruált Wasteland

Ismét betekinthetünk a Epic Mickey 2: The Power of Two-ba, amelyben Oswald és Mickey azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy helyreállítsák a megtépázott Wastelandet. A rajzfilmek földje most komor és lehangoló, ám hőseink színgazdag életet visznek bele. Ügyes!
1351422000

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.
1350990000

Epic Mickey 2 - Oswald a porondon

Újabb előzetes érkezett az Epic Mickey második részéből, ami ismét a játék új játszható karakterét, Oswaldot mutatja be. Az első játék sikeresen hozta vissza a köztudatba az elfeledett rajzfilmhőst, most itt a lehetőség, hogy Mickey oldalán bizonyítsa: ér annyit, mint az agyonsztárolt egér.
1350558000

Gameplay traileren az Epic Mickey 2

Novemberben jön az Epic Mickey folytatása, a Disney pedig új előzetessel gondoskodik arról, hogy addig is beszéljünk a játékról. Warren Spector és csapata nem változtatott drámai mértékben a cím receptjén, viszont a folytatás kétségkívül több lesz, mint elődje.
1349370014

Wii U-nyitócím lesz az Epic Mickey 2

A Nintendo megerősítette, hogy az Epic Mickey 2: The Power of Two is csatlakozik a Wii U nyitójátékainak sorához, tehát november 30-án már mi is megvásárolhatjuk a csili-vili konzolunkhoz. Az örömhír mellé egy tucat friss képet és egy előzetest csatoltak Warren Spector új agymenéséből.
1348736451

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.
1347908429

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.