Sine Mora - launch trailer és az első 10 perc

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 22.
  • Videó
Link másolása
Tegnap jelent meg a magyar Digital Reality és a japán Grasshopper Manufacture közös játéka, az oldalnézetes, dieselpunk Sine Mora. Mindig örömteli egy hazai vonatkozású alkotásról beszámolni, így a minimum az, hogy megnézed az új kedvcsinálókat és elgondolkodsz a vásárláson.

A Sine Mora gyönyörű játék, és szerencsére teljesen egyedi témaválasztással igyekszik elnyerni a rajongók kegyeit. Xbox Live-os mivolta ellenére magyar szinkronnal és angol felirattal érkezik, ami tényleg egyedülálló a hazai xboxos közösség számára. Az 1200 MS pontba fájó alkotás megjelenésnapi előzetessel jelentkezett, de belenézhetünk az első percekbe is.

5.
5.
xxxgamer4ever
#2: Ne bántsd!! Zöldfülű "Optimista" szegény!!! ;)

Bocsánat mindenkitől de ez kicsit gyengus... Vagy csak én nem értek az ilyen gamekhoz azért mondom... Maradjunk annyiban hogy ez valami kuriózum és lehet hogy nem játszom ilyennel, de jó tudni hogy van! :)
2.
2.
daenath
#1: A "vilag rendje"? Te se vagy 100-as :P
1.
1.
sittes79
"A képességed szart se ér hatalom nélkül" LOL...állat így magyarul, jó lenne ha ez lenne a világ rendje...minden magyar szinkronos és a kötsög amcsik meg olvasnák...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...