Epic Mickey 2 - Move-támogatás, 3DS-verzió

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 25.
  • Hír
Link másolása
Újabb apró részletek láttak napvilágot az Epic Mickey folytatása kapcsán, kiderült, hogy a játék PlayStation 3-on támogatni fogja a PlayStation Move-ot, a Wii-verzió spéci kontrollerekkel érkezik, és ha minden igaz, lesz egy alternatív, 3DS-verzió is. Ráadásul másfél tucat képet szereztünk az anyagból.

Az Epic Mickey 2 idén szeptemberben kerül majd boltokba, a fő verzió megjelenése PS3-ra, Wii-re és Xbox 360-ra várható, de a Nintendo Power jelentése szerint készül egy 3DS-es játék is, ami a Power of Illusion alcímet viseli: az alternatív cím jól jelzi, hogy a 3DS-változat valószínűleg nem egyezik majd meg a nagygépes programokkal, ebből kifolyólag a kézikonzol sajátosságait is kihasználja majd.

Ezen felül a PlayStation 3- és a Wii-verzió is büszkélkedhet extrával. A Disney bejelentette, hogy az Epic Mickey 2 támogatni fogja a PlayStation Move használatát, míg a játék bemutatásakor az is kiderült, hogy a Wii-s verzióhoz spéci kontrollerek érkeznek majd - és itt most nem egy alap átfestésre vagy matricázásra kell gondolni. Ahogy a képeken látszik, a kontrollerek Mickey ecsetét és Oswald távirányítóját ábrázolják, így biztosítva a maximális beleélést.

A galériánkban 17 új screenshotot találtok a játékról.

2.
2.
frenkyboyhun
nekem nagyon bejött tuti vétel.
1.
1.
Yanez
Fasza kis játék lesz!Remélem csak pozitiv dolgok lesznek benne,várom majd a tesztet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...