A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb játékeladási toplista, az élen még mindig a Mass Effect nemrég megjelent harmadik része áll, egyébként pedig nem kell sok meglepetéssel számolnunk, hacsak azt nem vesszük, hogy a legjobb tízben háromszor is képviselteti magát az Assassin's Creed.

A Mass Effect 3 vezeti továbbra is a játékeladási toplistákat, a BioWare szerepjátékára voltak a legtöbben kíváncsiak a hazai játékosok közül. Őt a Battlefield harmadik része követi, míg a bronzérmesünk a The Sims 3 legújabb kiegészítője, a Showtime lett. A negyedik helyen a FIFA Street új része terpeszkedik, éppen megelőzi a World of Warcraft előfizetői kártyát, az idei számozott FIFA-epizód csak utánuk következik.

A hetedik helyet a Call of Duty: Modern Warfare 3 tudhatja magáénak, a legjobb tíz listáját pedig három Assassin's Creed-játék zárja, így az első és második rész, illetve a tavaly ősszel megjelent Revelations, ami lezárja Ezio kalandjait. A teljes listát itt találjátok meg, alább soroljuk fel az élboly tagjait!

  1. Mass  Effect 3
  2. Battlefield 3
  3. The Sims 3: Showtime
  4. FIFA Street
  5. World of Warcraft előfizetői kártya
  6. FIFA 12
  7. Call of Duty: Modern Warfare 3
  8. Assassin's Creed
  9. Assassin's Creed II
  10. Assassin's Creed: Revelations
19 komment - szólj hozzá!