Nem akartak rossz játékot a NeverDead készítői

  • Írta: InGen
  • 2012. március 26.
  • Hír
Link másolása
A készítők szerint sosem lehet az a cél, hogy rossz játékot készítsenek, de sajnos ez az esetek többségében nem rajtuk múlik. A bérfejlesztés ilyen hátrányokkal jár: nincs elég pénz, vagy éppen túl szűkösek a határidők ahhoz, hogy jó termék születhessen a végén.

A Rebellion ügyvezetője, Jason Kingsley tisztában van azzal, hogy a stúdiója mostanában csak olyan játékokat készített, melyeket nem fogadott épp hatalmas pontszámokkal a sajtó. S ezzel a ténnyel nem túl elégedett: "Senki sem úgy indul neki a dolognak, hogy rossz játékot akar készíteni, hanem úgy, hogy a lehető legjobbat hozod ki a sokszor szoros körülményekből."


Kingsley elmondta, ő sem elégedett a stúdió teljesítményével, de sok esetben egyszerűen nem rajtuk múlik, hogy milyen lesz a végtermék, elvégre bérfejlesztésből élnek. Az ügyvezető szerint sokszor túlságosan kötöttek a körülmények, ráadásul többször előfordul, hogy az adott játéknak előbb kell megjelennie, mint az korábban számolták, így nem tudják rendesen befejezni.

Az úriember azonban nagy reményekkel tekint a Sniper Elite V2 irányába, és szerinte, ha az sikeres lesz, akkor a jövőben talán ki tudnak törni ebből az ördögi körből, és megint igazi, minőségi játékokat fognak készíteni.

6.
6.
wolfwarrior
Nem azért de ki akar rossz játékot csinálni abból nem lesz SOK profit.
5.
5.
hl89x9
"hát sajnáljuk de a határidő szoros volt, túlságosan kötöttek a elvárások és mi mindent megtettünk stb.
ja és a következő játékunk már BIZTOS, hogy tök jó lesz"

every f**ken time
4.
4.
kese1992
Nem akartak... de sikerült :D "a pokolba vezető út is jó akarattal van kikövezve" :D azt hiszem így már értem ezt a mondást :D
3.
3.
SzatiX360
Marketing. Rosszul csinálod :D
2.
2.
Yanez
A szerencsétlen bevallja,hogy bérfejlesztésből élnek,ergo nem tudnak semmi jót összehozni és akkor most azt mondja,hogy NAGY reményekkel tekint a Sniper Elite V2 irányába.:D
1.
1.
Hubert Cumberdale
http://webtrax.hu/myfacewhen/faces/lineart-memes/you-dont-say.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...