Diablo III - visszatért a gonosz!

  • Írta: InGen
  • 2012. április 30.
  • Videó
Link másolása
Körülbelül háromszor annyi ideig sikongattam a megtekintése után, mint amennyi ideig ez a most kiadott rövid kis TV-spot tart. Szinte el is felejtettük, mennyire közel van már a Diablo III megjelenése, ami minden bizonnyal bebiztosítja magának az év PC-s játéka címet.

Állítólag léteznek olyan emberek, akik nem lelkesednek a Diablo III-ért, de én még nem találkoztam egy ilyennel sem. Még drága főszerkesztőnk, Daks is, aki 10 éve csak munkára használja a laptopját, megkérdezte valamelyik nap, hogy elindulna-e rajta a játék. Ez pedig jelent valamit. Meg az is, hogy: EVIL IS BACK!

88.
88.
markoci555
szerintem ebből a trailerből láttam már egy részletet, nem tudom lehet hogy csak hasonlít valamire?
79.
79.
pimpa25
#78: Az rpg megjelölés valóban kapufa,csakhogy ez abból az alapvető baromságból fakad,hogy ha rakhatok valahova 1 pontot,akkor az már rpg lesz.DE,ez nem luccio hibája,mert a Diablo valóban így van megjelölve a világ kezdete óta,az hogy ő használja a bevett elnevezést a játékhoz,nehogymááá' az ő szegénységi bizonyítványa legyen.(Mondjuk ezt a részt lehet inkább valaki2 kommentjéhez kellene csatolnom,mert ő válaszolt elég pökhendi módon,uh sry,Veled nincs smi problémám:))Amit viszont Te felhoztál,mint problémás megjelölést,az a dark fantasy,ez azonban,ha ismered a lore-t,igen erősen megállja a helyét.Nem kötözködésként válaszolok,de ezt nem árt tisztázni.
78.
78.
HerodPK
#77: hahah dark
fantasy .. na ezt se halottam meg a diablora..... a shadow run ....az inkább dark fantasy.... katt katt katt dara dara dara... nekem ez eléggé messze esik az említettektől...
76.
76.
cagiva1019
én akkor sikongatnék legalább 5 percig a blizzard feltárná azt az örömhirt hogy a dio3 megjelenik consolokra is.
Eddig van valami hir ezekröl a verziokrol?
75.
75.
Quent1n
Mentségére legyen mondva, hogy az angol nyelvű wikin is ARPG van.

Tény és való, hogy ha csak az RPG jelentését nézzük akkor sok köze nincs hozzá, de kár ezen fönnakadni szerintem :)
65.
65.
Trapyd
Itt nem lesz hiszti csak hentelés ezerrel.
61.
61.
Stranger666
Ez valami tökösségi verseny, hogy akinek nem jön be a játék az ezt ide jól meg is írja?? Mert akkkor Watch out, we got some serious badass over here...
58.
58.
Trapyd
A wow nak mai napig nincs normális tört szervere.
55.
55.
pimpa25
#54: Az mmo-k is 10en gigákat foglalnak,holott ott is szerver kreált az összes mob-npc.Ha minden igaz,itt is hasonló megoldás lesz,bár fix nem vagyok benne,én is csak hallomásból tudok nyilatkozni.
51.
51.
Trapyd
#50: Csak online működik a játék.
50.
50.
AmreyP
36: Ezt idáig nem hallotam...más meg azt mondta hogy lehet offline is játszani csak akkor nem lesz benne aukciósház azt annyi.Szóval akkor melyik az igaz?
49.
49.
Trapyd
#46: A skillekre visszatérve még annyit hozzáfűznék, a 2-ben nem minden skill volt magas szinten életképes, hiába maxoltad ki, itt pedig minden (ha minden igaz) képesség effektív lesz. Nem akarok én senkit meggyőzni arról, hogy tolja a játékot nem vagyok én hittérítő, de aki zúzta az előző résszel, részekkel és tetszett neki valamilyen szinten és a 3. rész nem jön be neki, lehet téves vagy hiányos infók alapján érez így és megfoszthatja magát egy újabb élménytől.
48.
48.
Matt8888
#47: Nem kell mindent támadásnak venni. De most már Kvitt. (Y)
47.
47.
Trapyd
#44: Mondhatod az égre, hogy piros ettől az még kék. Lehet nem akartál cinikus és tuskó lenni, de nagyon sajnálom amit leírtál az ebben a formában az ami.
46.
46.
Trapyd
Sokan mondják, hogy le van butítva a játék. Gondolom a statpontok automata kiosztása és a skilltree hiánya miatt, hppotion helyett piros bogyó, manapoti meg nincs is. A statpontokat, ha nem osztottad el jól akkor a karid életképtelen volt rgo egy eléggé kötött dolgot végezhettél el magad. Ezt nem hívnám szabadságnak inkább csak zsír volt, hogy szintet léptem, király oszthatom a cuccot. Nem mondom, élvezném most is ha nekem kellene elég okosnak lennem (fúúú, de nagyon okosnak kellett lenni a jó kiosztáshoz :)) a kiosztásához, de semmit sem változtat a dolgon. Skilltree. Na ez az amit nagyon is jó, hogy elvettek. Miért? Volt x db build a karikhoz amiból választhattál, hogy életképes légy, ami megintcsak nem szabadság hanem csak néhány lehetőség közül való választás. Volt 2 támadó skilled amit kimaxoltál és azt a 2 őt kombinálva haladtál előre (általában elementális és fizikai). Most minden skilled maxos lesz és 6 ot használhatsz belőlük egyszerre (nem csak 2 őt). Ennek a 6 nak a kiválasztása és játék közben kombinálása nemcsak szabadabbá, hanem sokkal változatosabbá is fogja tenni a játékot. Ha még azt is hozzáveszem, hogy minden skillt különböző runaákkal láthasz el akkor ez a szabadság és változatosság még sokkal - sokkal durvább. HP potion helyett kis bogyó van (tudom van cd s hp poti a játékban) ami nehezebbé teszi, mert nem lehet orrvérzésik nyakalni a löttyöt, ami sok helyen nem is kellett a lifeleach miatt (tudom ez sem minden karinál volt). Mana poti helyett generátor skillek vannak. Sokan panaszolják milyen könnyű a játék és teszik ezt a béta után, ami egyrészt nem direkt azért van, hogy játékélményt nyújtson, másrészt csak az első 13 szintet mutatja be. Ebben pl. egyáltalán nem különbözik az első vagy a második résztől. Az endgame rendszerén is rengeteget változtattak és már nem az a mocskosul repetitív játékmenet lesz. Rengeteget változott a játék a 2 óta és teszi ezt (nem is) kicsit jó irányba. Nehezebb, szabadabb, élvezhetőbb lesz. Aki a béta vagy az elődök alacsony szinten játszott élménye után alkot véleményt az nem reális képet fest magának a játékról.
44.
44.
Matt8888
#41: Szerintem inkább a Te "bárány lelkednek" volt sért és cinikus sem mint akinek írtam.
43.
43.
sunstreaker
Hááát azért év játéka? Nem mondom, hogy nincs rá esélye, mer van, de azért, meg kell majd küzdenie, a Mass Effect 3 - al, meg az Assasin Screed III - al is, és akkor még biztos lesz olyan játék idén, ami nagyot "csapni"..
42.
42.
DarkLord
Brutál jó a videó mind képileg mind hangzásilag az pedig ahogy írják be az Evil is Back na ott azok az effect hangok... még a szőr is felállt a hátamon!

Sok buta komment jött látom, de olyan pl. aki még csak bele se nézett egy videóba, hogy tud véleményt nyílvánítani valamiről? Vagy össze hasonlítani a Torchlight 2-vel? hehe

Bizony gyerekek ezt a játékot az első percétől a végéig nem lehet letenni olyan élményt fog adni, majd ahogy haladunk helyszínről helyszínre és egymás után esik le az állunk a helyszínek / szörnyek láttán. A Fő Boss-okról meg ne is beszéljünk szerintem mind olyan szinten lesz brutális, hogy öröm lesz újra és újra levadászni őket :)
41.
41.
Trapyd
#40: "Köszönjük e velős kommentet."
Ez volt a megjegyzésed egy teljesen korrekt hozzászóláshoz. Ez cinikus és sértő és még neked áll feljebb, hogy megszólnak miatta. Tuskó is vagy és mostmár tapló is.
40.
40.
Matt8888
#4: Azt hiszem semmi degradáló szót nem írtam ellentétben veled. Ennek értelmében magadnak tedd fel kérdésnek az utolsó mondatod.
33.
33.
wardprod
#17: Tucatnyi ilyen? Világosíts már fel légyszíves, csak mert én élek halok ezért a műfajért, de valahogy nem mostanában sikerült találkozni ilyen kaliberű játékkal.

#19 Nagyjából azt sem tudod, hogy eszik-e, vagy isszák-e a cikkben említett játékot, de azt már most tudod, hogy hidegen hagy? Az igen :D

#21 "lebutított, leegyszerűsített" igen, "tucat" nem.

#31 Biztos sokat játszattál vele, ha azt az egyet sem sikerült megjegyezni, amit ki is adtak hozzá. Nézz gameplayt, ki tudja, lehet, hogy a végén bejön.

A vidi pedig fasza :)
32.
32.
Hab
#29: Én se állok le fikázni az 1001. Call of Duty-t, hiába nem tetszik. Teljesen felesleges odaírni egy hírhez hogy nem érdekel. Na ez a gyerekes.
31.
31.
shooter1234
Hát engem sem nagyon érdekel a cucc, de ha kijön, akkor kipróbálom. Annó a 2-t mind a 2 expansionnal (vagy hány volt neki) kipróbáltam/játszottam vele, de alkalmanként, össz. 5 óra elég volt belőle. De azért várom hogy ebből mi lesz, gameplay vidiket meg nem néztem.
30.
30.
Adamknight
Amúgy ha megnézitek jelenleg több az ellenkommentelő, mint a pártoló, ami szerintem elég vicces XD.
29.
29.
bence51
#22: Te mekkora gykér vagy istenem...csak az a vélemény érdekel ami egyezik a tiéddel? Ez nem egy Diablo fan oldal ha nyáladzani akarsz 20 emberrel hogy" jajj de jó húdejó " menny fel egy olyanra..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...