Még több realisztikus arc a FIFA 13-ban

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 4.
  • Hír
Link másolása
Egy új technológia révén az EA Sports minden korábbi próbálkozásnál realisztikusabb arcot tud adni a FIFA játékbeli focistáinak, és ami még fontosabb, a módszer annyira hatékony, hogy végre nem csak a sztárjátékosok kapnak részletes arcmodellt az ígéretek szerint.

Bár a FIFA 13 formális bejelentésére még nem került sor, természetesen az EA Sports a jövő évi szezonra is készül focis játékkal, amiről szokás szerint jó előre elkezdtek szállingózni a fejlesztőktől származó nyilatkozatok és információk. Az első magvasabb hír az új rész kapcsán, hogy az ígéretek szerint a FIFA 13-ban még több realisztikus arc lesz, mint a korábbi epizódokban.

FIFA 12 - Kaká még a Real Madrid színeiben

Sokak örömére, tegyük hozzá! A FIFA-széria kapcsán állandó kritika, hogy csak a nevesebb játékosok arcát dolgozzák ki a fejlesztők, ami persze nem véletlen: az EA-nek sem erőforrása, sem pénze nincsen arra, hogy Cristiano Ronaldo mellett a Mucsaröcsögei Testedző Klub focistáit is lemodellezze 3D-ben. A FIFA 13-ban ez viszont változik: a Glasgowban székelő Dimensional Imaging közreműködésével minden korábbinál több virtuális játékos kaphat részletes, 3D-s arcot.

Az EA Sports nagyjából a FIFA 10 óta dolgozik együtt a skót csapattal, ami egy speciális technológiával járul hozzá ahhoz, hogy az arcmodellezés a korábbinál hatékonyabb legyen, így ugyanannyi erőforrásból több játékos kaphat a valósághű arcot - hogy mennyi, az persze nem derült ki.

Köszi, dönc!

20.
20.
Dízel
en spec jol megvoltam cselezések nélkül is, nem az a legfontosabb, de azért az nonszensz hogy egy alap cselt nem lehet bevinni billentyűzettel... sztem 10 perc fejlesztői kalibrálás után lehetne cselekkel kombózni pc-n is... de azért még mindig az mondom legyen igényes a játékmenet, és élvezetes, valósághű focis játékot kapjunk.
19.
19.
BrendOoN
#15: hát inkább ne :D
A Unitednál szerintem idén sok érkező lesz. 90% hogy jön a Dortmundból Kagawa, és eléggé nagy esély van a Lilleből Hazardra és a Sao Pauloból Lucasra is.
18.
18.
Szbarn
#17: *észrevételeimet
17.
17.
Szbarn
#16: sorry már mások leirták észrevéteimet
16.
16.
Szbarn
1 a kakas kép a 11 böl van (kék csikok ) most aranycsikos
2 miért MÉG a real szineiben ?????
15.
15.
Nathan
#3: hát nem :D mert jön a Manchester United-be :D
14.
14.
Hardy
Jó-jó, hogy az arcokat még jobbá akarják csinálni, de inkább a játékmenetet csiszolják még. :D
13.
13.
fojesz
#12: A kép a FIFA 12-höz készült, más kérdés, hogy tavaly áprilisban adták ki, ezért még nincs új mez Kakán.
12.
12.
BrendOoN
Azaz igazság, hogy ez a kép a Fifa 11ből van. Mivel a Madridnak tavaly voltak kék csíkok a mezén, idén már aranycsíkok voltak.
Hogy ennek mi értelme? Hogyha csak egy pirinyói változás is van a mezen, az újnak számít és így lesznek emberek akik újra vesznek Madrid mezt.
11.
11.
AmreyP
9: agyhalott nem a billentyű kombo a más hanem,észrevetted hogy 10 óta más a mozgása a a játékosoknak meg nem lehet benne normálisan cselt csinálni.A lövés is nagyon szar benne.
9.
9.
miki1105
Inkább PC csinálnák már meg aűz irányítást, én annyira ókori vagyok hogy még bilivel játszom a fifát, és rohat kellemettlen egy xbox vagy ps3 átirat. 1 nap arra megy el hogy beállítom nagyűnehezen a jó öreg a s d w e kombinációt.
8.
8.
felegyi
Nekem sok ez az évenkénti Fifa, kicsit már CoD-os kételyeim támadnak felőle... de ha van aki várja, akkor jöjjön :)
7.
7.
dönc
6.
6.
dönc
Remélem,hogy a magyar válogatott mezt is megcsinálják rendesen !!!
5.
5.
Gamelord
#2: Nagy esély van rá, hogy nem marad ott. Például csere a Milannal.
4.
4.
AmreyP
Az irányítással csináljanak valamit Pc-n mert a 10 óta nagyon rossz :(
3.
3.
fojesz
#2: A FIFA 13-ban viszont már nem biztos, hogy az lesz.
2.
2.
galmat
"FIFA 12 - Kaká még a Real Madrid színeiben" - mi ez a képaláírás? Még mindig a Real játékosa.
1.
1.
Dahaka18
" Mucsaröcsögei Testedző Klub " xD

Remélem jó lesz..:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...