Nincs gond az Aliens: CM fejlesztésével

  • Írta: InGen
  • 2012. május 22.
  • Hír
Link másolása
Tegnap jelentette be a Gearbox az Aliens: Colonial Marines hivatalos megjelenési dátumát, melyet sokan csalódásként éltek meg, hiszen még idén számítottak a játékra. A Gearbox szerint minden rendben van, és a teljes fejlesztési idő nem több a Borderlandsénál.

A probléma, hogy a játékot túl korán jelentették be, azóta pedig csúsztatták is, ám a tegnap hivatalossá tett 2013 februári megjelenési dátum nem azt jelenti, hogy a Gearbox küszködne a fejlesztéssel, vagy, hogy problémák lennének - nyilatkozta Randy Pitchford, a Gearbox főnöke.


Elmondása szerint a végleges megjelenési dátumot figyelembe véve körülbelül annyi ideig fognak dolgozni az Aliens-játékon, mint amennyit a Borderlandsen és az eredeti Brothers in Armson dolgoztak. Pitchford úgy nyilatkozott, a játék akkor kapta meg a nevét, és szerepelt elsőként a Game Informerben, amikor még éppen, hogy kijöttek a protípus-fázisból, ami a játékfejlesztés egyik első pontja.

9.
9.
odin2011
beigérve májusra ,beigérve szeptemberre , és megkapjuk jövő év február 13-kán gratulálok :) dehát minél tovább vársz annál jobban örülsz mikor megjön egy game, csakhogy eddig még csalódtam az ilyen sokat várok és milyen minőség lesz dologba........
8.
8.
odin2011
#6: jó de má mikor mer én is szívesen megvenném csak szerintem ez már elég unszimpatikus dolog hogy beigérik tavaszra aztán ősz lesz belőle aztán meg jövő február ez nevetséges kicsit nem?
7.
7.
#6: Hihi, én meg pont ezért nem :)))

Bocsánat, magas labda ... :o
6.
6.
Olyan lesz amilyen lesz, akkor is Alien és meg fogom venni...
5.
5.
odin2011
na télleg huzzanak a p ....ába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és ha télleg ennyi év fejlesztés után is csak olyan lesz mint mondjuk az avp hát akkor télleg ne is adják ki mer attól hogy 5 éve szenvednek vele még nem biztos hogy jó..
4.
4.
odin2011
elmondom semmi csoda nem lesz benne szerintem volt 5 évük ne má hogy még mindig fejleszteni keljen akkor az már régen rossz.....
3.
3.
hedzsooo
1.
1.
giga321
http://www.csicon.org/wp-content/uploads/2012/02/Aliens-meme.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...