Már nextgen játékon dolgozik az Infinity Ward

A jövőbe tartanak a Call of Duty fejlesztői - tudtuk meg a stúdió legfrissebb állásajánlatai között csemegézve. A srácok egy izgalmas, eddig még be nem jelentett címen dolgoznak, mely a következő generációs konzolokra lát napvilágot. Készül a nextgen háborús FPS?

Minden jel szerint az Infinity Ward már a nextgen címek felé kacsingat - legalábbis erről tanúskodnak a cég állásajánlatai, mely egy izgalmas, még be nem jelentett nextgen játékhoz toborozzák a munkaerőt. A hirdetés egy vezető hálózati programozó után kutat, így már szinte biztosra vehető, hogy a fejlesztés már elkezdődött.

Egy magas szintű hálózati kód leprogramozásának hálás feladata hárul a sikeres pályázó nyakába, ami annyit tesz, hogy az Infinity Ward következő játéka is fejlett multiplayer móddal érkezik valamikor a jövőben. A Modern Warfare 3 után ezúttal a Treyarch Black Ops 2-je bizonyíthat a Call of Duty frencsájzban, de jövőre már az Infinity Wardon a sor. Lehet, hogy 2013-ban megjelenik az újgenerációs háborús shooter?

26 komment - szólj hozzá!