E3 2012: Torokmetszés a Dishonored trailerben

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 1.
  • Videó
Link másolása
Ugyan éles kontrasztban áll az, hogy az egyik pillanatban még egy aranyos kislányt vezetünk kézben, míg a másikban változatos módszerekkel vágjuk át a hitvány gazfickók torkát a Dishonored friss előzetesében. Az Arkane Studios játéka bemutatja, mit kell tenni önkényuralom idején.

Steampunkból sohasem elég - szerencsére ezt a francia fejlesztők is jól tudják, a Dishonored kellő hozzáértéssel mixeli a lopakodást és az akciót, a lebilincselő hangulattal. Ahol a világ önkényuralomba fordult, ott csak az ellenállás segíthet - pontot kell tennünk az elnyomók életének végére. A trailerben mindez változatos eszközökkel kerül bemutatásra. A Dishonored októberben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

37.
37.
gildesh
#22: A dal címe Drunken Whaler, ami a Drunken Sailor külön ehhez a játékhoz írt változata. Azért Whaler, mert ugye a sztori központi eleme az a különleges anyag, amit a bálnákból nyernek ki. A trailer elején is látni a bálnavadász-hajókat.
36.
36.
Thane
#35: Nagyon rá vannak állva az emberek egy buta film miatt erre a dologra. Azt meg nem is nézték hogy valójában múlt év nyarán kellett volna akkor az egésznek bekövetkeznie, mert a majáknál még nem volt az a bizonyos időeltolódás.
35.
35.
X-Master
#33: Pont gondoltam is rá, hogy remélem nem csúszik, mert a végén még előbb lesz világvége, minthogy megjelenik :D

Viccet félre téve én nem hiszek a világvégében, max aranykor vagy valami nagy változás, ha lesz, de hogy világvége, az kizárt. Én egy dologban hiszek csak feltétel nélkül, az pedig nem más, mint Isten. Az hogy Istennek, Allahnak vagy akárminek hívják az tökmindegy, de ha mégis világvége lesz, akkor élünk tovább egy másik dimenzióban, ami sokkal jobb lesz, mint ez, úgyhogy leszarom a világvégét.
34.
34.
isaac9999
#28: Ennek a trailernek még mindig nem az a lényege, hogy bemutassa a játékmenetet hanem, hogy felkeltse az érdeklődést és egy hangulatos világot tárjon elénk, tehát nem értelmezted jól a trailert....
33.
33.
Ótvar
#32: Ember ... decemberben világvége mit akarsz?
32.
32.
X-Master
Gyönyörűen indult a napom, miután megláttam ezt a remekművet. Aki (pl. begyöpösödött maradi vénemberek/asszonyok, tanárok) ezek után azt merik mondani, hogy a videojáték nem művészet, azok hazudnak. A videojátékokat is meg kell őrizni az utókornak ugyanúgy, mint a kódexeket. Persze olyan gépeket is, amiken futnak. 5-600 év múlva majd úgy csodálják ezt a korszakot, mint mi a legszebb középkori festményeket.
31.
31.
rico88
Nagyon hangulatos trailer, a zene a legjobb. Remélem, hogy hamarosan kapunk egy pár perces gameplay videót is.
30.
30.
metercsiken
Tetszik a hangulata.
A zenét illetően pedig csak csatlakozni tudok, az előttem szólókhoz!
28.
28.
Vopesz
Továbbra is várom a játékot, még mindig beszerzős, de ez a trailer egy kupac fos. Értelmetlenül összevágott ezerszer látott játékelemek. Szinte semmit sem mutat a konkrét játékmenetből, világból, ez szerintem rendesen el lett szúrva. A zene jó, bár ez a megoldás is lassan klisé már (Dead Space, Bioshock Infinite, stb).
27.
27.
SCR3AMN00B
#26: A véres jelenetekben odavág a zene az biztos:D szó szerintxD
26.
26.
Ótvar
Már csak a zene miatt is tetszik :)
25.
25.
KENKILL
Hát ez nagyon fasza. Követem a cikkeket mióta bejelentették ezt a játékot, de most először érzem hogy tényleg valami jóféle dolog készül. A zene mint sokan előttem is írták, zseniális, nagyon passzol hozzá. Külön öröm hogy végre egy steampunk-féle játékot is kapunk. Elsőre a bioshock ugrott be erről a beteg hangulatról, bár remélem azért kicsit lövöldözni is lehet majd, nem csak vagdosni. Bár ha a lopakodás jól lesz megcsinálva engem már megvettek. Na megyek felvésem ezt is a "várós" játékok listájára.
24.
24.
Thane
#23: Nem mindig adják hozzá az ilyen trailer soundtracket, de baromira ajánlom hogy adják :D
23.
23.
drat576
#19: ha nagyon kell akkor YouTube Downloaderrel le tudod szedni a hangfájlt, de a játékkal együtt majd úgyis kidobják az összes soundtracket egy albumban
22.
22.
Drought
What do we do with a drunken wailer (?!) x3
Early in the morning
Feed him to the hungry rats for dinner x3
Early in the morning
Way hay and up she rises x3
Early in the morning
Slice his throat with a rusty cleaver x3
Early in the morning
Way hay and up she rises x3
Early in the morning

Szóval, a játékhoz készült direkt. Kegyetlen jó ez a zene:D
21.
21.
Thane
#20: Woah-woah, ez nem hiszem hogy Bio-ból jön, leginkább Dark Messiah-ra emlékeztet ha játszottál vele (ha meg nem akkor érdemes játszani vele mert mesteri az anyag), csak annyi hogy másfajta bőrbe és gameplay-be rakták át.
20.
20.
Neo1989
#1: Szerintem hagyjuk a politikát mert ezzel lehet sok marhát egymásnak ugrasztani am teljesen feleslegesen . Ha rajta múlna megszüntetném az összes pártot az egész világon akkor legalább emiatt nem verekednének emberek .

De hogy a játékról is mondjak v mit (me ez egy ilyen oldal ) . A zene marha kellemes láthatólag iszonyat látványos lesz sok vérrel ( yááááááááhuuuuuu) .
Nem utolsó sorban pedig szerintem jót tesz neki ez a kevert stílus .
Bár én bizonyos százalékban egy kis bioshock-ra hajazást érzek . De ahogy mondják jótól lopni nem bűn :)
19.
19.
Thane
#12: Na ja, én se találtam sehol... Majd valahol felrakják remélem, mert nagyon adja. :(
18.
18.
giga321
Úristen nagyon jó Steampunk és Cyberpunk FTW.
17.
17.
drat576
#16: Szerintem kb olyan szinten mint a Dark Messiah-ban, hogy fejlődhetsz, költhetsz pontokat skillekre, de a hangsúly az akción és/vagy a lopakodáson lesz.
15.
15.
BudTerence
#1: Még rá sem kattintottam a cikkre, tudtam, hogy az első hozzászólások között valami hasonló okosság lesz...
A "nekem a Kádár alatt jobb volt" emberek szoktak még hasonlókat mondani.
14.
14.
StormNob
#1: Vicces szavak ezek, egy 75-ös születésű embertől...
13.
13.
BryceHUN
Nekem még mindig bejön ez a játék. Szeretettel várom!
12.
12.
savior10
#11: A zene az a Drunken Salior de szerintem ez egy külön a játékhoz kézsült változata.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...