E3 2012: Itt a Pro Evolution Soccer 2013 előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 2.
  • Videó
Link másolása
Hallgattassék meg a másik fél is! A FIFA-val sokat foglalkoztunk idén, a Pro Evolution Soccer 2013 pedig relatíve keveset hallatott magáról eddig. A minap befutott a játék E3-as előzetese, melyben a játék fejlesztésének vezetője részletezi az új rész alapvető újdonságait. Csekkoljátok!

Masuda Kei közel öt percen át beszél a Pro Evolution Soccer 2013 újdonságairól, zárszóként pedig a széria jelenlegi arca, Cristiano Ronaldo is megszólal. A Konami igyekezett feldolgozni a rajongók kívánalmait a játék során, a főbb újdonságok közül a fejlesztők a játékosok egyéniségét és a labdakezelés új funkcióit mutatják be néhány szemléltető példán keresztül. Kérdés: elég lesz-e a FIFA-val szemben, hogy Ronaldo úgy fut, mint a TV-ben? Köszi, dönc!

17.
17.
BrendOoN
#10: Sok embernek számít hogy benne van-e a teljes Bundesliga, vagy csak a Bayern meg a Dortmund...
16.
16.
shatterhand
#15: letölthető formában még ps3ra is lehet szerezni komplett bajnokságokat
igaz nem a konami,hanem lelkes pes rajongók dobták össze
15.
15.
Quent1n
#10: Pedig érthető nekem is sokat számít, hogy valódi csapattal játszok e vagy sem, mert úgy jobban beleélem magam és jobban magával ragad a hangulat ha a körítés tökéletes. Szerintem a két játék összegyúrása lenne a nyerő :)

Jeges-Z: Miért is csicska az utóbbi évek egy legkomplettebb labdarúgója? Ismered talán személyesen és van pár negatív tapasztalatod? Mesélsz róla? ... :P
13.
13.
SLi
#11: Ja, igaz csicska! Bezzeg Te milyen sokra vitted, nem is értem miért nem te vagy a borítón! Csicska Konami!
12.
12.
mutu77
#11: te megint egy értelmiségi agytröszt vagy.szerintem nem lehetsz több,mint 6 éves.bocs tulzok,azoknak több eszük van.inkább csak 4.
11.
11.
Jeges-Z
10.
10.
mutu77
#9: ha neked a licenszek a fontosak az régen rossz.engem a belső tartalom ami érdekel.letojom,hogy melyik csapat van licenszelve,ami a lényeg,hogy realisztikus legyen a játék.nekem ebből a szempontból a pes a nyerő.
9.
9.
BrendOoN
Nekem két bajom van a PES-sel: nincs 360 fokos irányítás, és kevés a csapat. Szerencsére előbbit idén elvileg orvosolják, legalábbis az előző trailerben ott volt az újdonságok között. De még mindig kevés a csapat, és addig nekem és szerintem rajtam kívül még sok embernek a FIFA lesz a nyerő...

7.
7.
Realroberto
A Pesnek szerintem csak egy dolgot kéne utánnozni a Fifától, az pedig a nagyszerű irányítás. Ez a Pes 12 -ben(PC-n) elég rossz volt. A játékélménnyel, a fizikával, grafikával eddig sem volt probléma.
6.
6.
JacoB
Én maradok a FIFAnal, (:
3.
3.
shatterhand
jobb mint a fifa
lehet rugózni a továbbiakban:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...