Pro Evolution Soccer 2013

PC, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo 3DS, Wii

Sport, Foci, Football
Kiadó: Konami, Fejlesztő: Konami
A Konami magasabbra teszi a lécet idén. Viszlát, FIFA?
Értékelés: 7.3

Adventi naptár PlayON módra

A PlayON csapata is készül már a karácsonyra, a közelgő ünnep jegyében minden nap más játékok leárazására számíthattok a forgalmazó részéről. Ma az Assassin's Creed: Revelations van soron.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Ijesztően hasonlít a legfrissebb játékeladási toplista a múltkorira, történetesen az első hat helyezett ugyanúgy sorakozik fel, mint legutóbb, és csak az utolsó négy pozíciónál változtak egy csöppet az erőviszonyok. A listavezető még mindig a FIFA 13, őt követi az új World of Warcraft-kiegészítő.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Továbbra is a FIFA 13 vezeti a hazai játékeladási toplistát, a magyar játékosok még mindig focizni akarnak, és ez így is marad egy darabig. A rivális Pro Evolution Soccer 2013 is megérkezett a legjobb tíz közé, de a dobogóhoz kevés volt az eladások száma, a hatodik helyre futotta csak neki.

PES 2013 - tölthető a második PC-s demó

A Konami nem is időzíthette volna máskorra a Pro Evolution Soccer 2013 legújabb demójának megjelenését, hiszen a nagy rivális FIFA 13 éppen a napokban landol a boltok polcain. A második kipróbálható változatban még több csapatot irányíthatunk, akár Training módban is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pörögnek az események, lesz mivel játszani a héten! A napokban jelenik meg a Codemasters Forma 1-es játékainak idei felvonása, jön a Borderlands második része, és a Torchlight II-vel is értékes órákat tölthetünk el. Hiába, az ősz már csak ilyen, kapkodjuk is a fejünket rendesen!

PES 2013 - friss trailer, jön a második demó

A Konami büszke lehet magára: újabb licenccel gazdagodott a Pro Evolution Soccer 2013. Ezúttal Brazília húsz csapata is helyet kap a focis címben. Az örömhír mellé friss előzetes is dukál, melynek főszereplője a Santos játékosa, Neymar. Jövő héten újra demózunk.

GC 2012: Terítéken a Pro Evolution Soccer 2013

Hallgattassék meg a másik fél is! Ha már a FIFA 13-mal foglalkoztunk, ideje elővenni az örök riválist, a Pro Evolution Soccert is. A Konami focijátéka egy új trailerrel és néhány screenshottal gazdagodott a Gamescom apropóján, és mi össze is szedtük Nektek őket egy csokorba.

Elérhető a Pro Evolution Soccer 2013 demója

A Konami égő parazsat dobott a focirajongók képzeletbeli szalmakazaljába, hiszen fellőtte a PES 2013 kipróbálható változatát. Betekintést nyerhetünk a brazil bajnokság szambával túlfűtött világába és némi nemzetközi összecsapás is vár ránk. Egyelőre csak PC-n és Xbox 360-on.

Angliában támasztanák fel a Pro Evolution Soccert

A Konami a Pro Evolution Soccer 2013 legújabb előzetese mellett bejelentette: az Egyesült Királyságban létesít új stúdiót, ami a tokiói csapattal párhuzamosan a Pro Evolution Soccer sorozat fejlesztésével foglalkozhat. A feladat nem kicsi, a cél, hogy a sorozatot feltámasszák a FIFA-val szemben.

Hamarosan itt a PES 2013 demója

Én ugyan sosem értettem, mi értelme van egy focis játékhoz demót kiadni, de ha Te igen, akkor jó hírrel szolgálhatok: hamarosan érkezik a Pro Evolution Soccer 2013 kipróbálható verziója, néhány csapattal, amit egy friss előzetes is alátámaszt - igen, már a demóhoz is készül ilyen.

PES 2013 - videón a játékmódok

A Konami hosszabban ecsetelni nekünk a Pro Evolution Soccer 2013 játékmódjait - kezdve az oktatómóddal és az online mókával, amivel egy teljesen nyitott közösséget alkothatunk világszerte. A widgetek révén jó pár közösségi funkció is bekerült a kalapba, s ez még nem minden!

Konami kontra EA: a FIFA másolja a PES-t

A Konami brit részlegének munkatársa egy interjúban éles hangon bírálta az EA Sports csapatát és a FIFA-sorozatot, állítása szerint a Pro Evolution Soccer elmaradásában nagyban közrejátszik, hogy az EA elhappolja a licenceket a japánok elől, ráadásul egy csomó ötletet át is emel tőlük.

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.

E3 2012: Itt a Pro Evolution Soccer 2013 előzetese

Hallgattassék meg a másik fél is! A FIFA-val sokat foglalkoztunk idén, a Pro Evolution Soccer 2013 pedig relatíve keveset hallatott magáról eddig. A minap befutott a játék E3-as előzetese, melyben a játék fejlesztésének vezetője részletezi az új rész alapvető újdonságait. Csekkoljátok!

PES 2013 - az első részletek és kedvcsinálók

A Pro Evolution Soccer 2013 ismét visszatér a gyökerekhez. S ezalatt nem azt értjük, hogy megint Cristiano Ronaldo arcával akarják eladni a játékot, hanem ismét megkapjuk a "tökéletes irányítást és szabadságot", mely a sorozat kezdeti szakaszára volt jellemző. Képeink és videónk is van.

Befutott a PES 2013 első kedvcsinálója

Ugye egy percig sem hitted azt, hogy Konami feladja a harcot a FIFA ellen folytatott párharcban? Az idei Pro Evoltution Soccer bejelentését Cristiano Ronaldo arcával próbálják nyomatékosítani, ő kapja a főszerepet a focis cím első teaserében is. Vajon megdől az EA Sports egyeduralma?