E3 2012: Újra mozgásban a Splinter Cell: Blacklist

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 5.
  • Videó
Link másolása
Naná, hogy a Ubisoft nem hagyta otthon a Splinter Cell: Blacklistet, még akkor sem, amikor a Microsoft ellopta a meglepetés erejét. Egy játékmeneti demóban kísérhetjük nyomon Sam Fishert, aki egy percet nem öregedett a Convicition óta. Lopakodás, high-tech kütyük és akció.

A hegyvidéki tájon ezernyi gazfickó lapul, ármány és szerelem mit sem számít, álcánk nem sokáig rejti szándékainkat, a helyi gerillák öltözéke csak arra jó, hogy a célpont közelébe férkőzzünk. A játékmenet érdemi része mit sem változott ennyi év elteltével, leszámítva azt, hogy nappal is nyomulhatunk. Hajrá Ubisoft Toronto, remekül fest az első munkátok!

20.
20.
The Lone Drow
#19: Én is legszívesebben visszasírnám a régi sorozatot, de ennek ellenére nekem tetszik az új. A Conviction is remek, minőségi játék lett, én sokat játszottam vele, szerintem ez is legalább annyira fog tetszeni. Egyébként meg ez egyetlen egy pálya volt, annak is szerintem egy részlete, kár még hisztizni.
A szinkronhang már nagyobb gáz, de én azon is túl tudom magam tenni. Csak annyit kérek, hogy vegyék ki ezt a fekete-fehér marhaságot, és legyen újra éjjel és hő látó funkciója a szemüvegnek.
19.
19.
hedzsooo
#18: Mar a Conviction sem volt az igazi, a reigeknek meg tenyleg volt egy sajatos hangulata, ami miatt en is kiprobaltam, sot vegig is jatszottam a regi reszeit, neha vert izzadva 1-1 lopakodos resznel..., de azert nem irtam le teljesen persze ezt az uj reszt meg. Mint jatek lehet meg jo, csak nem egy igazi SC-nek tunik szamomra sem. Es Sam uj szinkronhangjat sem veletlenul nem kedvelik a rajongok kozul..., bar ez inkabb megint csak azok szamara feltuno, akik az osszes regi reszet ismertek, jatszottak.
16.
16.
nex25
egyet szeretnék megkérdezni a kedves fikázóktól. ha egy terroristát üldöznél lopakodva mész utána és megvárod míg megöl 50 embert vagy pedig utána rambózol ?? amúgy a gamer népnek manapság nem lehet semmi újat csinálni mert lefikázzák ha meg nem csinálnak újat sírnak rínak ....-.-
15.
15.
Onegesius
Nálam ez demotòl fog függni
14.
14.
FrostsoulHD
Nagyon jónak néz ki, de remélem, hogy a többi map inkább a régi bujkálós feelinget hozza majd :)
13.
13.
xxxgamer4ever
Tartok tőle hogy SC-hez képest egy kicsit sok akció van benne, igazi lopakodós gameplayt is látni akarok ha meg akarnak győzni!
12.
12.
Thane
Most már tényleg be kell szereznem egy konzolt, mert ezen a gépen semmi sem fut ma már xD
11.
11.
shifteeh
Van még mit finomítani rajta, de nekem nagyon bejön. Na de ne már hogy nem Michael Ironside fogja szinkronizálni Sam-et :(
10.
10.
d15a5t3r
Már a Conviction sem tetszett, de még a Double Agent-et sem vittem végig. Az első része nálam a best! Aztán sorba a következő kettő. Ezek eléggé távol állnak a régi koncepciótól. De az is érthető, hogy fejlődni szerettek volna, változtatni. Mindig ugyan azt a poént nem lehet elsütni.
9.
9.
The Lone Drow
Nem lehet előzmény, mert a CGI trailer végén Fisher ezt mondja:" Welcome to Fourth Echelon. A Barrakuda-művelet című Splinter Cell regényben magyarázzák, hogy az NSA így változtatja a módszereit. Third Echelon --> sötétben megbújó magányos ügynökök, itt ugye ez változik, kíváncsi leszek, hogy ezt mennyire magyarázzák majd meg. Egyébként a CGI trailerben a mesterlövész puskánál szerintem Vic van.
8.
8.
DonGatto
"Viszlát a partin Richter"! hogy idézzek egy kicsit, Ironside hangjának lecserélésével nálam is búcsúzik a sorozat. A convictiont sem bírtam fél óránál tovább, peidg nagy rajongó vagyok, A sötétben vagyok,rejtőzködök-> fekete fehérre vált a képernyő dolgot nem vette be a gyomrom. Ideje elővennem a régi részeket:)
7.
7.
taihell
A történet fél évvel a Conviction után játszodik. Legalábbis ezt mondta az egyik csávó miközben bemutatták.
6.
6.
szogyenyi
Ez nekem nagyon előzmény szagú. (Mint ha Lambert-et hallottam volna az egyik trailerben) Illetve a szinkronhang. Borzalmas.
5.
5.
SzatiX360
Nagyon nem tetszik. A Convictionben még meg volt "magyarázva" a stílusváltás, de ez már sima akciójáték. Valamint, ez most előzmény, mert Sam elég fiatalos lett? Chaos Theory-t vissza!
3.
3.
K/G.
Kedves Eric Johnson....takarodj a francba és add oda szépen a mikorofont Ironsidenak, az egyetlen Sam Fishernek. Jah és kedves Ubi...ez már végleg nem SC. A Ghost Reconban több lopakodás van, mint ebben.
2.
2.
Netsu
"A játékmenet érdemi része mit sem változott ennyi év elteltével"

Mondd, Zoenn, mennyi dolgod volt eddig Splinter Cellel? Csak mert hogy ennek sem lesz semmi köze az eredeti játékmenethez az már most borítékolható. Sikerült holmi Rambo klónt csinálniuk Fisherből. Jár a vállveregetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...