E3 2012: Splinter Cell platformok, új színész

  • Írta: InGen
  • 2012. június 5.
  • Hír
Link másolása
Nem kellett sokat várni a Splinter Cell: Blacklist első fejlesztői naplójára. a tegnapi őrület után már meg is érkezett. A készítők megerősítették a platformokat, ezen kívül pedig bejelentették, hogy az eddig Fishert játszó színész helyére egy fiatal tehetséget találtak az új epizódra.

A tegnapi Splinter Cell: Blacklist bemutatókon valószínűleg mindenkinek feltűnt, hogy a Sam kissé megváltozott: fiatalosabb lett, és eltűnt az őszes haja is. Ez még csak a kezdet, ugyanis megváltozott a szinkronhangja is, meg tulajdonképpen az egész színész, aki eddig őt alakította. Micheal Ironside helyére Eric Johnson érkezett.

Ezen kívül örömhír, hogy míg az előző Splinter Cell csak PC-re és X360-ra érkezett, addig a Blacklist megjelenik majd PS3-on is.

11.
11.
alex512
Sztem nem Fisher új hangja a legnagyobb baj a játékkal. Költői túlzással élve a Conviction annyira volt Splinter Cell játék, amennyire a COD stratégia. Az rendben van, hogy sokkal többször adtak lehetőséget nagy tűzharcara, mint azelőtt, de hogy sokszor, gusztustalanul sokszor egyszerűen nem volt más opciót, csak a rambo mód gyilkolás. És az E3 trailerből pont ez jött le megint: egy darabig lopakodsz (ha akarsz), de utána muszáj gépfegyverrel agyonlőni tucatnyi embert robbanások közepette. Azért remélem h a küldetések többségében lehet majd csak lopakodva elérni a célunkat.
10.
10.
dyousee
#1: 1et értek. Biztos olcsóbb az új hang. Ironside hangját meghallva mindíg Fisher jutott eszembe. Ez így több mint illúzióromboló : (( !!!
9.
9.
szogyenyi
#5: Legalább a hangját megtarthatták volna. Archerről csak annyit, hogy egy múltbéli Splinter Cell-ben el tudnám képzelni. (Ugye bár a Conviction-ben említést tesznek róla, hogy Archert kicsinálták a társával együtt)
8.
8.
JcGross
#6: Igen, ezt is le akartam írni, de elfelejtettem. Szerintem maga Ironside nem vállalta el és ez csak "fedősztori" az Ubisoft részéről. Ha valóban ez a helyzet, jobbantennék, ha igazat mondanának és tissztességgel távozna Ironside.
7.
7.
roli33
De jó, jön PS3-ra is! Addig pótolom a Convictiont PC-n. Nekem nagyon tetszik, szerintem kell bele ennyi akció.
6.
6.
SLi
Ez csak duma szerintem, egyszerűen ez a színész sokkal olcsóbb volt
5.
5.
JcGross
Hát ez szégyen. Ahoz képest, hogy bebeszélték nekünk az ubisok, hogy a régebbi Splinter Cell-ekhez akarnak visszatérni egy kicsit, meg a régi rajongókat akarják jobban kielégíteni, a videóban amit láthattunk ennek SEMMI jele nem volt (két funkció, be ne szarjak (aki nem tudná, a sticky shocker-ről és a zajkeltésről beszélek)). Ráadásul most még szegény Ironside-ot is lecserélték aki MAGA Sam Fisher. Nem lennék ennyire felháborodva ha nem lenne két dolog.

1: A videóban azzal pédálóztak, hogy kell néhány "fizikailag megerőltető" dolgot csinálni amit Ironside nem bír. Hát ezt enyhén szólva nem hiszem el. Ez az egész arra épül, hogy a Max Payne 3 miatt most az Ubi is arra gondolt, hogy jobban összeköti a színészt a karakterrel, ami nem lenne baj, de ott is maradt James McCaffrey pedig azért ő sem egy Arnold Schwarzenegger.

2: Az egésszel nem lenne ennyi bajom, ha legalább nem Sam Fisher lenne a főszereplő, hanem mondjuk Archer a Conviction-ből. Ő már be van mutatva, 3rd Echelon-os, fiatal, teljesen oké lenne. De így csak nevetségessé teszik magukat és kigúnyolják a régi fanokat ezzel az ostoba lépéssel.

Bocs a hosszú kommentért de ez a szívügyem, a Splinter Cell a legkedvesebb sorozatom, és szomorú vagyok, hogy el kell temetnem.
4.
4.
giga321
Pff pont le..arom a szinkronját. Lényeg hogy legyen jó a game és ennyi.
3.
3.
Matt8888
:S Hát ez sajnálattal hallom.
2.
2.
dave280
A gameplay-ben sem stimmelt a hangja, elkeseredésemben azt próbáltam bebeszélni magamnak, hogy ez biztos Sam fiatalabb korában játszódik.
1.
1.
szogyenyi
Ezt nem hiszem el egyszerűen. Hogy tehettek ilyet, hogy lecserélték a szinkronhangot????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...