E3 2012: Last of Us csak jövőre, új képek jöttek

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sony egyik legígéretesebb címe jelen pillanatban kétségtelenül a PlayStation 3-exkluzív The Last of Us, azonban még jó ideig kell rá várni, a cég szerint nincs esély az idei megjelenésre. Sebaj, addig vélhetően temérdek látnivalóval csillapíthatjuk a fájdalmunkat - ilyenek az új screenshotok is.

A VG247-nek Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios fejese árulta el, hogy nemcsak a God of War: Ascension, de a The Last of Us is csak jövőre jelenik meg - igaz, azt már nem részletezte, hogy pontosan mikor, így az sem világos, hogy az év elején vagy egy későbbi részén  kerülhet boltokba az anyag. Korábbi információk alapján valószínűleg nem kell sokat várnunk a szilveszteri buli után, a Naughty Dog ugyanis annak idején 2012 végére vagy 2013 elejére ígérte a premiert, sőt inkább mindig az utóbbi felé húzott.

4.
4.
Dragonborn
Az idei évet a Microsoft nyeri mivel a Sony nagy dobásai csak jövöre jönnek
a Halo 4 meg idén
3.
3.
samatagrav09
#1: Igen az exkluzív játékok miatt választottam ezt meg még más is.
Úgy látom hogy a Naughty dogban ismét nem lehet csalódni.
2.
2.
simon 555
azért remélem 2013 elejénél nem akarják tovább húzni.bevallom én örülök,hogy nem jön már idén mert így is sok cím van ami kötelező vétel,de mondjuk egy 2013 január vagy február tökéletes lenne:)
1.
1.
thernielle
Az egyik kedves barátom megnézte a trailert két napja. Tegnap felhívott, hogy itt van Pesten, éppen az Üllőin nyomja, hol van a legközelebbi bolt ahol PS3-at vehet. Megmondtam. Bement. Vett egyet. Egyáltalán nem csodálom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...