A Paramount viheti filmre a Splinter Cell-t?

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb fejlemények láttak napvilágot az előkészületi fázisban leledző Splinter Cell mozifilmről. Lapértesülések szerint a Paramount gyártócég már tárgyalásokat folytat a Ubisofttal. A fércművek elkerülése végett a franciák teljes kontroll alatt tartanák Sam Fisher filmes kalandját.

Lassan, de biztosan körvonalazódik a Tom Clancy által megálmodott alternatív jelenben játszódó Splinter Cell mozifilm. Korábban már szóba került, hogy a Warner Bros. kezében összpontosulna a forgatás, ám a legutóbbi információk szerint a Paramount is bejelentkezett a Ubisoftnál. Amikor a franciákat megkérdezték a fejleményekről, nem kommentálták a hírt. Hallgatás pedig beleegyezést jelent.

A szóbeszédek szerint a Paramount biztosabb stúdiónak számít, több beleszólást adna a Ubisoftnak. A játékokért felelős kiadó teljes mértékben felügyelné a munkálatokat, ami nekünk, játékosoknak remek hír, elvégre akkor a film nem állna messze az eddig ismert normáktól.

Ti melyik színészt képzelnétek el Sam Fisherként? Ha minden a legjobb úton halad, már jövőre bemutathatják a projektet.

46.
46.
Gaben X
szerintem tina törner jó lenne :D:D:D:D:D:D:D:D:D
45.
45.
Hororo
már ne is haragudjatok de George Clooney telebaszottul öreg egy sc film frencsájzhoz
44.
44.
givi6
Engem az annyira hidegen hagy. Azt a több órás élményt amit a játékból gyerek, most megpróbálják beletömni egy 90 perces mozifilmbe, gondoljatok vissza a Prince of Persiára.
43.
43.
terenceHill
Josh Holloway, Hugh Jackman,
42.
42.
terenceHill
Clooney No.1., Jim Caviezel No.2., Thomas Jane, Pierce Brosnan (szálkásítva :) ), Jeffrey Dean Morgan,
41.
41.
K2 The Highest
40.
40.
qpy
Szerintem kinézetre (tudom, hogy viccesen hangzik) de az a szinész nagyon hasonlitana Samre, aki (tudod, tudom....) a grace klinikában valami dokit játszik. Se az ottani, se az igazi nevét nem tudom. Alapvetően egy nyálas, vagy annak tűnő figura, de ha jo szinész esetleg (nem tudom), akkor egy jo kihivás lenne. Nézzetek rá, ha nem hiszitek. Ironside "karakterét" azonban senki nem fogja tudni vissza adni.
39.
39.
oxide83
Gerard Butler volna a legjobb választás!! Kicsit még hasonlít is Sam Fisher-re!
38.
38.
lackosor6
#33: Nekem Wahlberggel meg Damonnal is az a bajom, hogy már a megjelenésük miatt annyira hiteltelenek egy olyan karakter szerepében, mint Sam Fisher! Egyszerűen nem hinnéd el róluk, hogy tényleg átélték minazt, amin Fisher keresztülment! Ezt szeretem pl. a Taken-ben, hogy Neesonnek már a nézése alapján elhiszed, hogy megjárta párszor a poklot és találkozott a világ mindenféle mocskával, ezért ennyire hiteles! Hardy ugyan fiatalabb, de most a Dark Knight Rises-ban negatív karaktert fog alakítani, amire azért Nolan nem véletlenül kérhette fel! Wahlberg és Damon tipikus jófiúk (unalmasak) egyszerűen nem illik hozzájuk az "antihős" szerep! Ez persze a saját véleményem! :)
37.
37.
The Lone Drow
#36: Ott az egész film volt szvsz elcseszve, nekem az alakításával nem volt gondom.
36.
36.
Macifasz
#33: Wahlberg...persze. Még csak az kéne, Max Payneként is botrányos volt. :-((
35.
35.
The Lone Drow
Én annak idején, amikor megláttam Sam-et az első ingame képeken, egyből Clooney jutott rólam eszembe. Neeson-nak speciel nagyon örülnék, mivel az egyik kedvenc színészem.

#33:
Ő sem lenne rossz, de szerintem Matt Damon is elmenne neki. Bourne-t speciel kiválóan játsza.
34.
34.
M.invisible
Az alapvető probléma szerintem nem a színész kérdése hanem az, hogy egy ilyen témájú játékból hogyan tudnának érdekes filmet készíteni anélkül, hogy az ne egy kliséhalmaz kémfilm legyen.
32.
32.
killer13
#31: Majd vesz fel parókát. :)
31.
31.
Matt8888
#29: Max egy paródiában ..

#30 ahhoz kéne haj is..
30.
30.
killer13
Szerintem is Jason Statham lenne a legjobb mert külsőre is hasonlít és hasonló szerepeket szokott játszani.
29.
29.
Hubert Cumberdale
Szerintem meg Kal Penn fogja játszani...
28.
28.
ptmilan
George Clooney hasonlít rá szerintem a leginkább.
27.
27.
JcGross
#24: Minden tiszteletem Sutherlandé de szerintem nem tudná Fishert jól eljátszani. Magában a szerepben jó lenne de külsőre még csak nem is hasonlít rá.
26.
26.
n_csacsi
#20: Jake Gyllenhaalnak ott a PoP...Clooney-t kicsit öregnek tartom a karakterhez...részemről, akkor inkább Tom Hardy...egy fiatal színészt könnyebb "megöregíteni", mint egy öreget megfiatalítani...

#23: Kiefer Sutherland is öreg lenne Fisherre...
24.
24.
lakodani95
Kiefer sutherland is jó lenne, jack bauert is jól játszotta, akkor fischert miért ne?
23.
23.
lolman598
#12: ő nem lenne jó ügynöknek,mindenkit lerugan a francba egy This is Sparta!-felkiáltással
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...