Elstartolt a Microsoft első androidos játéka

A redmondiak hiába magasztalják egekig a saját mobilos rendszerüket, a Windows Phone 7-et, nem mehetnek el szó nélkül az Android népszerűsége mellett. Ehhez pedig a legjobb mód a saját tartalmaik portolása - az első fecske - a Kinectimals - már elérhető az Android Marketen.

A Microsoft elindította első androidos játékát a Google Play-en, mely a Kinectimals portja. Vajon miként sikerült átültetni a mozgásérzékelős címet okostelefonokra? A jelek szerint az állatsimogatás tökéletesen működik az érintőképernyő segítségével, semmivel sem kapunk kevesebbet annál, mint amit az eredeti játék nyújtott Xbox 360-on.

Sokkal érdekesebb viszont a redmondiak stratégiája, ahelyett, hogy kizárólag Windows Phone 7-en jönnének ki a Kinectimals-szal, elismerték a konkurenciában rejlő lehetőségeket és iOS-en, valamint Androidon is útjára bocsátotta a gyerekjátékot.

A kis lurkóknak külön öröm a tigrisekkel, oroszlánokkal és medvékkel való hempergés, mely kizárólag a jóra tanít. Mit nem adnánk egy androidos Halo-ért és egy Gears of War-ért... Türelem!

7 komment - szólj hozzá!