Kacatok formájában is hódíthat a Fruit Ninja

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Angry Birds fejlesztőinek bejött, valószínűleg a Fruit Ninja esetében is működne: jönnek a Halfbrick játéka alapján készített merchandising termékek (tudományos nevükön: szirszarok); mostantól plüssfigurák, bögrék, egérpadok és más kacatok formájában is találkozhatunk a Fruit Ninjával.

Az ausztrál Halfbrick mennyekbe ment a Fruit Ninjával, a játék 2010-ben mutatkozott be, 80 országban 25 millióan játszanak vele naponta. Az először okostelefonokon és tableteken megjelent program 13 hónap alatt érte el a 20 milliós letöltési számot, ma már több mint 300 millió vásárlást tudhatnak maguk mögött a fejlesztők.

Ideje továbblépni, a Rovio és az Angry Birds mintájára a Halfbrick is úgy döntött: merchandising termékek formájában fogja népszerűsíteni a játékot, a fejlesztőcég a minap jelentette be, hogy több cég közreműködésével a világ számos országában fogja terjeszteni a Fruit Ninja nevével fémjelzett kacatokat.

Ennek keretében a Play by Play Toys & Novelties plüssfigurákat, a Poetic Gem "kiterjesztett valóságot használó, virtuális termékeket" árul Európában, Ázsiában pedig a Shenzhen Vicky Technology & Trade Co. foglakozik majd egérpadokkal, merevlemezekkel, LED-lámpákkal, pénztárcákkal és bögrékkel, míg a Letao-tól cipőket, a Nokiától tokokat és egyéb mobilos kiegészítőket vásárolhatunk.

5.
5.
randall13
4.
4.
Batman
#3: Rájön, hogy igazából ez a plüssdinnye egy hataloméhes zsarnok, aki bántani akarja a plüssmadarakat a mérges magjaival. Ebből pedig egy hatalmas háború lesz és a gyerek marha jól szórakozik :D
3.
3.
mugen
Egy idióta plüssmadárral még elvan a gyerek, de mi a rákot kezd egy félbevágott plüssdinnyével? :D
2.
2.
Dontrip
és nemsokára jön a Fuit Ninja Space, Fruit Ninja Seasons stb. :D
1.
1.
Danidius
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...