Tévéműsor készül a Draw Something alapján

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A Draw Something óriási sikernek örvend, ráadásul a mögötte álló koncepció más formátumoknak is teret enged: nem kisebb csatorna, mint a CBS vásárolta meg a játék jogait azzal a céllal, hogy tévéműsort készítsen a mobileszközön hódító cím alapján. A pilot gyártását már meg is rendelték.

Az iOS-en és Androidon hódító Draw Something alapötlete rendkívül egyszerű: két játékos játszik, az egyik rajzol, a másik pedig megpróbálja kitalálni, hogy mit ábrázolhat a kreálmány. Természetesen, ha nem valami grafikussal akadunk össze, a játék meglehetősen nagy móka, ma már a játékot csak Amerikában 100 millióan játsszák, a fejlesztőket pedig márciusban felvásárolta a Zynga potom 180 millió dollárért.

Az alapötlet előnye, hogy más területeken is bevethető, a CBS például tévéműsor formájában lát fantáziát benne. A Deadline jelentése szerint a csatorna már megvette a jogokat, és meg is rendelte az első részt, ami a leírás szerint hétköznapi embereket és celebeket eresztene egymásnak, akiknek élőben, közönség előtt kellene bizonyítaniuk a rajztáblánál. A CBS ráadásul az otthoniakat is bevonná a küzdelembe, a nézők szintén küzdhetnének a különféle ajándékokért. A gyártásért az Embassy Row, a Ryan Seacrest Prods. és a Sony Pictures TV felel, a producerek szerepét Adam Sher, Ryan Seacrest és Michael Davies vállalták magukra.

6.
6.
Supra
Jó kis játék, de eléggé lelombozó tud lenni amikor az ellenfél nemes egyszerűséggel leírja betűkkel a szavat rajzolás helyett.
3.
3.
Donpedro
Jó kis game, anno azt a kétszáz valahány forintot megérte :)
2.
2.
Dontrip
A Where's My Water-ről nem akarnak műsort csinálni? Szólhatna arról, hogy celebeket és hétköznapi embereket eresztenek össze, hogy utat ássanak a víznek amivel egy krokodilnak kell megfürödnie. Vagy az Angry Birds tv-s változatában madarakat lőhetnének ki csúzliból, hogy eltalálják a malacokat és a malacok fedezékét. :D
1.
1.
LtGlove
Na kíváncsi vagyok, hogy a hozzánk mikorra ér ide a majmolás?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...