Fake Dishonored filmelőzetes érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 21.
  • Videó
Link másolása
Kezdődött minden azzal, hogy nemrégiben felkerült a Youtube-ra a Dishonored nemlétező filmadaptációjának előzetese. A videót összevágó rajongók munkája olyannyira jóra sikeredett, hogy még a játék kreatív igazgatója is áradozott róla Twitter-csatornáján. Nektek is bejön?

Jelenleg úgy áll a dolog, hogy biztosan nem készül mozifilm a Dishonored alapján. Szerencsére a megrögzött rajongók máshogy gondolták és különböző filmek jeleneteit összevágva megalkották az adaptáció fake előzetesét. Az Arkane Studios kreatív igazgatója, Harvey Smith is áradozott az alábbi videóról, mely hűen követi a játék cselekményét. Ha egyszer valóban lesz Dishonored film, legalább ilyen hangulatú alkotást várunk:

14.
14.
MrBenjamintoto
#5: Van benne a Szövetségből is.
13.
13.
Gabesz86
A feliratok..This christmas..never forget..never forgive, Pedig a Sweeney Todd trailer-ből.
12.
12.
Ra1D3n
Aki kicsit is képben van a filmekkel kapcsolatban, azoknak eléggé levágós, hogy bizony ez csak fake. Simán felismertem benne a Sherlock Holmes 1-2 jeleneteit, valamint a V mint Vérbosszú jeleneteit, bár ettől függetlenül nem rossz, de a látottak és halottak a véleményem szerint nem igazán fedik egymást.
11.
11.
dyousee
#9: Én is más hangzással zártam volna de nagyon poén, jól összevágták.
10.
10.
groof25
9.
9.
koffein
Az a Diablo 3 zene nem kéne a végére.
7.
7.
giga321
Az új felújított 3 muskétásból van rengeteg jelent benne + Sherlock Holmes , és V for Vendetta ( V mint Vérbosszú ) ,és az Új Total Recall az emlékmás trailerjéből van ( a film még nincs kész ) és az a poén hogy az jövőben játszódik no mind 1 nem lehet észre venni az a jelenet az amikor valaki ( Colin Farrell ) tetőre ugrik és beszakad 49-50. mp-él. Egyenlőre ennyit ismertem fel + amiket már előttem szólók említettek.
5.
5.
hedzsooo
Ja, eleg jo lett. A vasalarcost, meg az uj Sherlock Holmes-bol vett jeleneteket felismertem, mas mibol van meg benne? :)
3.
3.
Antihero
Hát ha nem lenne odaírva, hogy fake, én még el is hinném. pedig pár filmet az összevágottak közül még láttam is. Tényleg, egész jó. Bár nálam ez a kapkodó képváltás minden rontja a hangulatot. De így is kellemes egy trailer.
2.
2.
givi6
Tényleg jó volt, hátha meghozza a kedvüket egy filmadaptációhoz.
1.
1.
Falcon
Nagyon jól összeállított kis előzetes volt!Jó lenne egy film belőle!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...