Game Party Champions bejelentés Wii U-ra

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo újgenerációs konzolján folytatódik a Game Party frencsájz. A Champions alcímű iterációban mi magunk is világbajnokok lehetünk, számos ügyességi és sportjátékban kell bizonyítanunk rátermettségünket. Egyedül vagy egy családi matiné alkalmával is remek élményt nyújt.

A Warner Bros. Interactive Entertainment bejelentette, hogy készül a Game Party Champions, mely egy kihívásokkal teli, ügyességi játék lesz Nintendo Wii U-n. A karácsonykor érkező címben számos arcade, party és sportjátékban tehetjük próbára képességeinket. A program teljesen kihasználja a mozgásérzékelős irányítást: legyünk ügyetlen kocajátékosok, netán profik, a Game Party Champions mindenki számára maga lesz a nagybetűs szórakozás.

Olyan klasszikus játékok elevenednek meg előttünk szemet gyönyörködtető HD-grafikával, mint az asztalitenisz, a baseball, de a modern kedvencek sem hiányozhatnak, így az asztali hoki és a kosárlabda mini változata.

"A kizárólag Wii U-ra megjelenő Game Party Championst gyors belerázódás után a tapasztalt és a kezdő játékosok egyaránt imádni fogják" - fogalmazott Samantha Ryan, a Warner fejlesztési alelnöke. Ráadásul nem csak egyféleképpen irányíthatjuk a játékot, bevonhatjuk a tabletkontroller érintőképernyőjét is.


A cím három játékmódot kínál: a Quick Play-t, a Story Mode-ot és a Party Mode-ot. A Quick Play-ben instant játékélménnyel gazdagodunk, míg a sztorimódban a világbajnoki címért küzdünk. Végül a partimódban a barátainkat és családtagjainkat győzhetjük le a versenyszámok egyikében.

A fejlesztést a Phosphor Games végzi. Képeink is vannak!

1.
1.
DON GONDOCS
Sport játék wii-ra, elmegy de nem ez lesz a húzó cím, de bisztos hozza a kötelezőt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...