Multiplayer shooter lesz az új Plants vs. Zombies?

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 9.
  • Pletyka
Link másolása
Szokatlan szóbeszédek láttak napvilágot a PopCap háza tájáról. A Kotaku magazin birtokába jutott információk szerint a tower defense játék új része radikális változásokon esik át. Elképzelhető, hogy az Electronic Arts nyomására multiplayer shooterré alakul át a Plants vs. Zombies?

Egy Electronic Artshoz közel álló kanadai forrás szerint a PopCap hamarosan egy olyan Plants vs. Zombies címet készít el, amely műfajváltáson esett át: tower defense helyett többjátékos lövöldeként képzelik el a folytatást.

A rossz nyelvek szerint a koncepcióváltás hátterében a pénzéhes Electronic Arts áll. A produktum konzolokra érkezne, s amolyan Team Fortress stílusban kell elképzelnünk - nagy adag humorral, ismerős karakterekkel. A PopCap jelenleg arra vár, hogy zöld utat kapjon a projekt. A megdöbbentő hír hallatán a Superannuation magazin nyomozásba kezdett és kiderítette, hogy a PopCap az EA Canadához hű Burnaby csapattal közösen készítené a shootert.

Az EA Black Box egykori tagjaiból verbuvált stúdió jelenleg is egy konzolos címen ügyködik, és motion capture tapasztalattal felvértezett animátorokat keres. A szerencsés pályázónál előny, ha ismeri a multiplayer shooterek minden csínját-bínját

Kérdés, hogy a derék palánták miként fognak rohangálni a pályákon, amikor gyökerük van? Te melyik kasztot választod? A rakétavetős napraforgót?

18.
18.
Isaac42
Az EA egyre mélyebbre süllyed...a Plants vs Zombies azon kevés játékok egyike volt, ami még ért is valamit. De jött Szuper-EA, a megrontónk és ezt is tönkretette!
17.
17.
bema695
Frostbite 2 engine-al szívesen megnézném. :D Viccet félretéve, kizártnak tartom, hogy jó lesz. Remélem az EA meg tud majd lepni.
16.
16.
samatagrav09
Köszönjük EA hogy elb*szátok az egyik legnagyszerűbb és kedvenc játékunkat a pénzéhséged miatt.
15.
15.
mestermagyar
Az én elképzelésem:
Ismerek egy fps-t amiben az egyik ember felülnézetböl irányítja a dolgokat(még nem játszottam,de source engines)
Úgy képzeljétek el mint egy age of empirest,avagy starcraftot:olyan lesz mintha te lennél a katona akit valaki lepakol a játékban és utasítást ad az egységeinek(nektek).
Na plants vs zombies-nél lenne egy kertész aki futkos,és lepakolja a növényeket,amik pedig ilyen löterem feelinggel lövöldözhetnek.
A zombikat is lepakolják,és azoknak ügyesen el kell fogyasztania a növényeket,illetve ügyesen mozogni hogy el ne találják.
Ezt tudom elképzelni, ha nem akarják elvinni a lányos napforgó tündérek irányába.(amik tökgránátot dobálnak,és szirmokkal vagdalkoznak:D)
14.
14.
giga321
#13: EA ne reménykedj az már biztos ez már nem plants vs zombies lesz az is tuti.
13.
13.
frenkyboyhun
remélem ezt is eltalálják majd
11.
11.
wolfwarrior
Miért ez nem volt így is elég jó ?!
EA =EVIL ALLDAY
10.
10.
AkosTorok88
Hát ezt most jelenleg nem tűnik jó ötletnek a popcapnek pedig van fantaziája
8.
8.
markoci555
nem hangzik jól, nem tudok elképzelni belőle semmit, a növények egy helyben lövöldöznek a mozgó zombikra?unalmas lesz
6.
6.
Ooorky
EA mióta megölte minden idők legjobb RPG sorozatát (Ultima), azóta mindent elpusztítanak amihez hozzáérnek...
5.
5.
szogyenyi
Ismét köszönjük, EA!!! ...
4.
4.
Onegesius
istenjáték az eredeti. épp azong gondolkoztam a napokban hogy beszerzem xboxra is.


ez pedig egy szar lesz
3.
3.
giga321
NA ez egy oltári nagy baromság lesz már most látom. Az első rész hát nem is tudom ha 25x nem játszottam végig illetve az össze puzzle mini game meg az endless nem lett volna meg több 100X akkor 1x sem. Nem is értem miért egy fasza normális folytatást kapunk nekem egyik kedvenc játékom mert igazi stratégia kell hozzá és az endless ha már valaki megcsinál 50flaget az már elég kemény utána ami jön. Most meg csinálnak egy multiplayer lövöldét Úristen.

+ rakéta vetős napraforgó nincs is a játékban vagy én még nem láttam ilyet a napraforgó a napocskákat adja csak. Lehet fejleszteni hogy duplát adjon de ezen kívül nincs más szerepe.
2.
2.
n_csacsi
ja csak sajnos nem jön pc-re
1.
1.
zimonyini
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...