Mozgásban a Counter-Strike: Global Offensive

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten érkezik az új Counter-Strike, s bár a pályák és a stílus a régi, az anyag mégis korszerű - már amennyire az ember elvárja egy Counter-Strike-tól, hogy korszerű legyen. A Global Offensive most négy gameplay videó erejéig bámulható, készítsetek be némi tápszert is, mert nem lesznek rövidek!

A Counter-Strike: Global Offensive augusztus 21-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a játék nemcsak látványban frissül fel, de új pályák, karakterek és fegyverek is érkeznek a CT-k és a terroristák harcába. Az alábbi gameplay felvételek klasszikus mapokat mutatnak be, a videókat ArrowCross-nak köszönjük!

32.
32.
FekaFOB
Az miért van, hogy az első másfél óra CS:GO-zás után visszamentem BF3-azni és alig vártam, hogy vége legyen a körnek, mert vágyakoztam vissza CS-zni. Valószínűleg azért lehet mert a CS egy primitív, gagyi szar! -.-
Hogy őszinte legyek számomra a CS:GO után a BF3 tűnt annak! :D
31.
31.
Dízel
imádom a cs: source-t de ennek mi értelme? olyan mint egy cs: source 2.0 vagy valami... kicsit szebb, letisztultabb grafika, csiszoltabb játékmenet, de ezt nem igénylik feltétlen a csé-s arcok szvsz.
(Half Life 3-at b+!!!)
29.
29.
Zoom3r
De miért botok ellen kellett játszani a videóban? Így nem csoda, hogy lapos az egész. Egyébként akik nem értik miért olyan nagy szám a cs kezdjenek el vele warozni és megtudják.
28.
28.
eddy22
Elég szánalmas az az xbox gameplay. Teljesen elrontja a cs pörgős hangulatát a belassult irányítás. Biztos nem fognak benne király awp-s videók készülni.
27.
27.
shatterhand
#18: Nem mind1,hogy 1 vagy több gépre jön ki? A konzolost meg úgyse fogja érdekelni,hogy a pc-s milyen fa..agyerek egérrel.
Felesbe leszedjük (azért ennyiért bőven megéri nekünk is) és élvezzük.
23.
23.
Zauder
#18: """The PlayStation 3 version will offer three control methods, which include using either the DualShock 3 controller, PlayStation Move or USB keyboard/mouse."""

Box verziónál nem tudom, lehet-e bill/egér kombóval tolni.
22.
22.
Goofey84
Mikor lövik már fel steamre a bétát az előrendelőknek? Arról volt szó, hogy ma már lehet játszani vele
19.
19.
b.mate
Bár semmi egetrengető újdonság nem fedezhető fel azért a 2800ft-os árcédula mellé nem is kéne többet várni. Hozza a szükséges minimumot ( jobb graf, valami újdonság) és ennyi.
18.
18.
Rabit Wars
Én egyet nem értek minek kell ki adni a konzolokra???, ezt a játékot, viszont fordítva ez nem várható el a ki adó cégektől hogy a konzolos játékokat ki adják pc-re is , rohadjon meg az összes f....pó játék cég, CS-ét is minek adják ki sose fog senki olyan jól lőni ebben a játékban kontrollerel mint egy profi cs-és egérrel(és ez tény) nem értem a játék cégeket rohadjanak meg ott ahol vannak!
17.
17.
Donpedro
#4: Megmondom őszintén én ennek örülök, igen illúzióromboló amikor néz az ember egy LAN döntőt a 21. században, és AK-val direkt egymás lábát lövik az emberek hogy beadja a fejest...
16.
16.
shooter1234
#15: 1.6ban a túszok leguggoltak és eléggé beszédesek voltak, arrébb lehetett őket tolni ha el akartál menni mellettük, legalább is a nagy klasszikus cs1.6 -ból van millió féle, én nekem mai napig ez a legjobb, mivel ez egy moddolt rész cs source skinekkel meg texturákkal. Lanpartyn sokat toltuk régebben, szerintem ebben a CS -ben is változtatni fognak az ilyen dolgokon.
15.
15.
Ez nagyon gagyi, nézzétek már az első videóban a túszok ahogy mennek a fickó után, aztán kinéz az ablakon és nem tud tőlük visszamenni, bele kell lőni az egyikbe hogy odébb menjen végre :-D Aztán fél perc múlva amikor a fickó lövöldözik ki a terroristára, az egyik túsz áll mint a faszent az ablakban tőle jobbra, legalább kuporodna le vagy valami...ez annyira gagyi hogy már fáj! :)
14.
14.
ribizly
#13: Csak, hogy lássuk melyikkel is játszanak többen: http://store.steampowered.com/stats/
13.
13.
strike19
Várom szerintem jó lesz.A Source-öt is mai napig fikázzák mégis többen tolják ,mint az 1.6-ot.Aki eddig nem tért át az 1.6-tról az most sem fog.2800Ft ár szerintem se vészes.
12.
12.
Jake Holden
Egy igazi CS rajongó biztos látja benne az újításokat de én nem vagyok oda érte és csak néhány új fegyvert és új külsőt látok semmi többet,de tudom hogy a haverok igencsak rám fogják erőltetni egy kis multis party keretében és talán ez lesz az a CS ami bejön talán majd kiderül.
11.
11.
DON GONDOCS
Azért az árához képest bőven jó játék a multi fps rokonaihoz képest. Minden a helyén van, pályák, fegyverek, játékmódok. Pont annyi változás van amennyi kell, ami eddig jól működött aszt csak finomítani kell.
10.
10.
mrxten
#9: nem!
ilyen primitív játékmenetnél bőven elég pár videót látni ahhoz, hogy szinte mindent tudj róla
9.
9.
FekaFOB
#6: Nem gondoljátok, hogy ezek a kijelentések kicsit viccesek annak a tükrében, hogy sose CS-ztetek? :D
8.
8.
FekaFOB
Azért azt se felejtsétek el fiúkák, hogy a mi szar forintunkkal számolva is csak 2700 Ft a játék. Ennyi újítással és még kiegyensúlyozottabb játékmenettel ennyiért szinte ingyen van. Igazi e-sport gyöngyszem lesz ez!
7.
7.
GhostDog24
#4 A célzással kapcsolatban... én nem egy oan egyszerű "célkereszt más hogy néz ki" hanem arra h a fegyverek, de minden fegyver, máshogy viselkedik mint az előző CS-k ben... pl amíg az M4-A1-esnél régen a célkereszt felső részével céloztál addig most teljesen máshol és rusholásnál eszméletlenül szór, de ami pl még jó újítás az az h ha botok vannak a játékban és te meg halsz akkor nem kell megvárnod míg azok évgig tolják a játékot hanem átveheted a testük fölött az irányítást... ergó ujra partyban vagy és még a körnek nincs vége (bár a pontokat nem te fogod kapni)...tehát ha tudni akarjátok h mi új van benne akkor v ojan videot nézzetek ahol commentálja valaki v játszanotok kell vele.
4.
4.
GhostDog24
#3 Rengeteg új dolog van benne (én játszok a beta-val még most is) és szinte olyan sok az újítás, h az CS-rajongóknak nem fog tetszeni sem... Egyik újítás a fegyverek, és talán ez a legzavaróbb (elvégre kit zavar az h van molotov v 5 új fegyver a játékban?) a célzás, teljesen más mint akármeik elöző CS-ben, A pályákat is átalakították és így de_train/dust és még egy páron sokkal könnyeb elérni a CT-k nek a bombát és aT-knek meg sokkal könnyeb így campelni öket... és még folytathatnám h mi új van benne de ahhoz egy cikket kéne írnom ugyhogy egyenlőre legyen ennyi elég. (sztem a játék nem rossz csak nem biztos, h azoknak akik elfogultak mennyire fog ez bejönni...)
3.
3.
markoci555
semmi újat nem látok, nem nézem végig a videókat de biztos nem fogok játszani vele
2.
2.
hippoharcos
jónak tűnik de engem inkább a mód része érdekel remélem gyorsan lesz hozzá Surf és Zomibe mod :D
1.
1.
cast22
Engem nagyon zavar, hogy semmi újat nem látok benne... Jó persze 1-2 fegyver meg apróság. Azok kívül látok egy játékot amire már megint egy új külsőt húztak rá, és ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...