GC 2012: Gameplay traileren a Star Wars 1313

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
Az E3-on ugyan már láttuk a Star Wars 1313 mostani előzetesének alapanyagát, a kedvcsináló trailert ettől függetlenül mindenkinek érdemes megnéznie, akit kicsit is érdekel a fénykard nélküli Star Wars játék. Ha unod Jedi-szerepet, és a Sith oldala sem nyújt új élményt, imádod majd a fejvadászosdit!

A Star Wars 1313-ról még mindig keveset tudunk, így többek között a platformlista sem ismert, de az már biztos, hogy a fejvadászokat középpontba helyező cím alapos vérfrissítésnek számít a korábbi fénykardozós játékok után. Az új gameplay trailer remek hangulatot csinál, az meg más kérdés, hogy ezúttal pusztán az E3-on látott felvételek összevágásáról van szó, új anyagot nem kaptunk. Köszi, ArrowCross!

24.
24.
rics92
#18: Szerintem egy Uralkodó ellenes merénylet(ami természetesen balul sülne el) jobban odab@szna.
23.
23.
rics92
#19: Mivel a birodalmi időkről beszélünk és nem sok jedi szaladgál az univerzumban, így akik túl is élték a 66-os parancsot neeeeem igazán nevezném őket fapadosnak :D
22.
22.
bodortamas1
#21: "azért van az új játékban fejvadász jedi helyett, mert ennek a szerepébe sokkal könnyebben bele tudjuk élni magunkat, a félisten jedik helyett. "

Persze ;)
21.
21.
alex512
#18: Én nem azt mondom, hogy nem kéne túlélnie, hiszen ez egy videójáték, csak arra akartam utalni, amit a Lucasarts nyilatkozott, mégpedig hogy azért van az új játékban fejvadász jedi helyett, mert ennek a szerepébe sokkal könnyebben bele tudjuk élni magunkat, a félisten jedik helyett. Hát nem lett sokkal "realisztikusabb" vagy kevésbé félisteni a karakter...csak nincs lézerkardja és nem szór villámokat.
20.
20.
Optimus Prime
Ez a játék már a grafika meg a látvány miatt megéri. Ha lineáris lesz, ha nem. A Jedi mentes és egyéb ismert karakter mentes övezet jó is lehet, példa: Republic Commando.
És szerintem a Dead Space 3 közelebb áll a Lost Planet 3-hoz, mint a 1313 a Prey 2-höz - amiből lehet semmi se lesz. :(
19.
19.
Quent1n
Remélem azért feltűnik benne 1-2 Jedi akár úgy hogy lehessen őket szívatni :) Mert azért 1 jó fejvadász 1 fapados Jedit akár el is tudna intézni persze nem feltétlen szemtől szemben. :)


giga321: Egy egész bolygót befedő városról beszélünk. Ha esetleg 4-5 Blu-Rayen jönne .. :D
18.
18.
metercsiken
Nekem tetszik ez a "fejvadászós" történet!
Annyi azért tényleg belefért volna, hogy bár nem vagyunk sit-ek, de megbízhatnának minket, hogy likvidáljunk egy jedit!
( Ha nem is sikerülne, csak úgy, hogy izgalmasabb legyen.Na meg így lenne benne fénykard ) : )

A videó az nagyon király!

#10 Azért csak egy jól kiképzett fejvadászról van szó, ezért engedjük meg neki, hogy ilyeneket csináljon. : )
Majd ha arról lesz szó, hogy egy civillel kell mászkálni, majd "meghalhatunk" azon a felrobbanó űrhajón! : )
17.
17.
markoci555
semmi fénykard nincs benne? hát akkor ez nem is star wars! az egy dolog hogy nem vagyunk jedik de hogy semmi nyoma az ilyen dolgoknak?vagy van és nem tudok róla(attól még lehet egy jó játék)
15.
15.
n_csacsi
#10: szintén, de ez se rossz azért :) viszont igen, jobb lett volna egy szabadon mászkálhatós univerzumba rakni ezt az egészet, megspékelve némi űrcsatával :D
14.
14.
Adamknight
#12: Az Assassins Creed 32. része lehet, hogy ott fog játszódini :P:

Na, ezt nevezem én egy normális sw játéknak, habár a jedik még minig hiányoznak :(:
13.
13.
Hardy
Elsőre nem rossz, váróóós! :D
12.
12.
giga321
De kár hogy lineáris lesz ( azt mondta valami fejes ember :( ) simán el tudnám képzelni egy szabadon bejárható coruscant ( vagy hogy a fenébe hívják az a bolygó ami egyetlen nagy város ) és úgy ölni a népet mindenféle fejvadász praktikákkal trükökkel kütyükkel k*rva jó lenne.
11.
11.
kirschakos
WOWWWWWWWWWWWWWWW!!!!
Ezért a videóért már megérte felkelni ma :D
10.
10.
alex512
Igazából jó, jó..de nekem nagyon Prey 2 utóérzésem van az alapszituációt látván: egy kusza, hatalmas, iparosított "városban" hajkurászni a vérdíjas ügyfeleket. Azért a Star Wars univerzum sajátosságai elkülöníthatik a Preytől, de ez akk is gyanús. Egyébként a videót látva eszembe jutott,hogy mennyivel lehet könnyebb beleképzelni magunkat egy felrobbanó űrhajók között ugrándozó, John Mclane szintű túlélési képességekkel rendelkező űrfejvadász helyébe, mint egy jediébe. Jobban örültem volna egy Republic Commando 2-nek.
8.
8.
randall13
Ha nem Star Wars lenne, akkor Mass Effect 4. Teccccik.
7.
7.
bodortamas1
Szerintem azért csinálnak TPS-t, mert nem tudtak kitalálni egy normális fénykardos harcrendszert. A jedi academy is milyen volt. A harcrendszer annyi volt, hogy a fénykarddal hadonásztunk le-fel balra-jobbra. (ettől függetlenül a JA az egyik kedvenc játékom volt akkoriban) Manapság az FPS játékokra áll rá majdnem minden cég :(. Én annak örülnék a legjobban, ha kezdenének egy teljesen új Star wars sorozatot, új szereplők, új történet, csak a helyszín lenne ugyanaz és kitalálnának hozzá egy normális fénykardos stílust. /harcrendszert/ Nem össze-vissza hadonászost. De szerintem ez úgysem fog megtörténni :( TPS/FPS-t készíteni könnyű, meg jó pénzt hoz. Szó nincs arról, hogy a rajongók miatt csináltak egy ilyet.
5.
5.
Matt8888
#3: Nem kell törődni vele ,ha ő ebben éli ki magát hát hajrá a légynek sem árt.
Másfelől nekem tetszik a trailer alapján. A történetre vagyok még kíváncsi és akkor már lehet gondolkozni ,hogy milyen helyezést is kapjon :)
3.
3.
DON GONDOCS
Seggeszki te vagy az? hiányoztál mint a hasmenés.
1.
1.
DON GONDOCS
Remélem hozni fogja a Star wars színvonalat, kellet már egy ilyen játék is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...