GC 2012: Black Ops - Declassified infók, előzetes

  • Írta: InGen
  • 2012. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
A Sony sajtókonferenciáján végre többet is megtudtunk a Call of Duty: Black Ops - Declassifieddal kapcsolatban, mint azt, hogy létezik. Bejöttek az első információk, és egy előzetes is, ami alapján nagyjából már sejthetjük, hogy igazi Call of Duty-anyaggal lesz dolgunk.

A játék single player kampánya a Black Ops két része között játszódik majd, de a történetről egyelőre nem esett több szó. Multiplayerben biztos, hogy küzdhetünk egymás ellen 4v4 csapatokban Wi-Fi segítségével, olyan játékmódokban, mint a Deathmatch és a Kill Confirmed. A készítők igyekeznek olyan kütyüket betenni a játékba, melyek irányításához a Vita érintőképernyőjét, és egyéb lehetőségeit lehet használni. Végül pedig visszatér a közönségkedvenc Nuketown pálya a Black Opsból.

A játék limitált példányszámban PlayStation Vita konzollal egybecsomagolva is elérhető lesz, novemberben fog megjelenni.

8.
8.
Vopesz
7.
7.
Vopesz
Csak az én agyam nem tudja értelmezni, hogy "A játék single player kampánya a Black Ops két része között játszódik majd" - ez mi? A második rész valójában önmaga előtt fog játszódni?
4.
4.
szuja
ez tényleg nem nagy durranás
3.
3.
KeXxX
1.
1.
Donpedro
Ejha, nem semmi. Őszintén szólva kevesebbet vártam volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...