GC 2012: 007 Legends - újabb két küldetés

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
Noha az Activision helyében mi már rég csináltunk volna egy mobilos játékot, amiben James Bond együtt ejtőernyőzik Erzsébet királynővel, a kiadó egyelőre a 007 Legends nevű projektre fókuszál: most két újabb küldetésről hullott le a lepel, amik helyet kapnak a klasszikus Bond-jelenetek között.

A 007 Legends hat plusz egy küldetéssel várja a rajongókat: mint kiderült, a Moonraker és az On Her Majesty's Secret Service mellé csatlakozik a License to Kill és a Die Another Day is, mint feldolgozandó alapanyag - igaz, immár Daniel Craig alakításával. Az október 19-én esedékes megjelenésig még két misszióról hull le a lepel, a plusz egy küldetésfolyam pedig az új mozi, a Skyfall alapján készül. Köszi, Diego1994!

4.
4.
joshfeed
Deniel Krég James Bondnak egy bugris paraszt.Semmi stilusa sincs és sz*rfej, a sztorik pedig laposak. A Casino Royale-ban Le Chiffre a p*csába lejátszotta.Nah az viszont az egyik legjobb negatív csóka volt.Köptető !
2.
2.
Norbi-wan
#1: Nyilván a James Bond fanok megveszik ... Hát igen, rég csináltak jó James Bond játékot.
1.
1.
Hondoro
Hat ez nagyon gagyi. Kb 5 evvel korabbi szinvonalon lehet. Minek ilyenbe penzt olni? Es kulonben is ki vesz meg ilyet? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...