GC 2012: Might & Magic: Heroes Online bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft a tegnapi konferenciáján jelentette be, hogy free-to-play online játék készül a Heroes-széria nyomán. A Might & Magic: Heroes Online nem összekeverendő a Heroes of Might & Magic Online-nal, viszont ez is böngészős lesz, ráadásul a sorozat minden fontos védjegyét magán viseli majd állítólag.

A játékról nem sokat tudunk, a rajt pontos dátuma sem ismert, de itt már lehet rá regisztrálni, ha úgy tetszik. A játékot a Blue Byte fejleszti Flash 11 alatt, a böngészőben futtatható anyag emellett free-to-play, vagyis alapjáraton nem kell fizetnünk az online játékért. A stratégiai és szerepjátékos elemek éppen úgy térnek majd vissza, mint a korábbi játékokban, nem lesz hiányérzetünk a többi Heroes után - állítják a készítők.

6.
6.
Quent1n
Szerintem pont most lenne itt az ideje a 3 remakejének. Semmi komoly 3D nem kell csak fullhd művészi cuccok, az pont úgy volt varázslatos (szerintem). Még a 4-nek is úgy ahogy tetszett a térképe, de a csaták már elég bénák lettek szvsz.


gildesh: Egyetértek. Szerintem a HoMM hangulatát az erőltetett 3D-s megvalósítás vette el főleg. Én a mai napig is szívesebben játszok a 3-al mint bármelyik azt követő résszel. Nem azért mert jobb hanem, mert hangulatosabb.
5.
5.
pitlord23
Ahogy nézem a játék a 6-ik részt veszi alapul, kíváncsi vagyok mi lesz benne más mint ha a hatossal játszanék online.
4.
4.
gildesh
Én azt mondom, hogy igazából a Heores-nak egy ilyen platform nagyon jó. Nem vesz el hatalmas időket a grafikai fejlesztés, viszont nagyon szép rajzolt háttereket, városképeket és figurákat lehet benne alkotni, miközben lehet koncentrálni a játékmenet csiszolására.

ami azt illeti, visszagondolva, a Heroes-t sosem a grafikája miatt játszottam, hanem a magával ragadó hangulata és játékmenete miatt.

Annak idejéna a Heroes 4 idején jelent meg az Age of Wonders 2, s bár játékmenetben annyira nem volt kifinomult ez utóbbi, sokkal jobban megragadott az egyszerű, ám egységes képet és varázslatos hangulatot sugárzó grafikája, miint a grafikailag ugyan több erőforrást használó, magasabb poligonszámú, ám ugyanakkor ordítóan rikító, csiricsáré és esetlen Heroes 4. Hiába volt a HoMM4-nek világklasszis zenéje (mert akétségtelenül az volt), a látványvilág sokat elrontott a hangulatból.
2.
2.
Scoo
Kíváncsi vagyok. Remélem jó lesz.
1.
1.
Jake Holden
Remélem magyar nyelven is megjelenik. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...