Elkészült a LittleBigPlanet Vita

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
Befejeződtek a PlayStation Vitára írt LittleBigPlanet munkálatai, ezt az illetékes fejlesztőstúdiók, illetve a Sony jelentették be a minap. A megjelenés a hónap végén várható, és az már most biztosra vehető, hogy a kézikonzol tulajdonosainak érdemes lesz beszerezni Sackboy legújabb kalandjait!

A Tarsier Studios és a Double Eleven befejezte a LittleBigPlanet Vita munkálatait, a Sony bejelentése szerint semmi sem állhat a közelgő megjelenés útjába. A konzolgyártó szeptember 19-re ígéri a játék boltokba kerülését, Amerikában néhány nappal később, szeptember 25-én lesz esedékes a premier. A programot elő is lehet rendelni, amiért cserébe többek között BioShock- és lovagtémájú frissítés jár.

A LittleBigPlanet Vita révén már sorban a harmadik platformra fog eljutni a Media Molecule méltán népszerű címe: a PlayStation 3-ra megjelent, két darab számízott epizód mellett létezik egy PSP-s kiadás is, ezt követi majd a vitás játék. Hamarosan egy kart cím is érkezik a témában, ez lesz a LittleBigPlanet Karting.

A Gamekapocs exkluzív demótesztet írt a Vitára készülő LittleBigPlanetről.

4.
4.
KeXxX
kéne venni már egy Vita-t
1.
1.
GameMaister95
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...