Tölthető a Harry Potter for Kinect demója

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 13.
  • Letöltés
Link másolása
Az Electronic Arts nem hagyja parlagon heverni a Harry Potter jogait, most éppen kinectes marhulással készül az őszre, ahol a mozgásérzékelős kamera segítségével élhetjük át a filmek legjobb pillanatait. A játék demója a minap landolt az Xbox Live-on, három pályát lehet kipróbálni benne.

Letölthető a Harry Potter for Kinect demója - már ha érdekelnek még valakit a szemüveges varázsló kalandjai. Mostanra a filmsorozat is befejeződött, de nem is az Electronic Artsról beszélnénk, ha nem készülne még játék a témában!

A Harry Potter for Kinect - ahogy a címe is sejteti - a filmek legjobb pillanatait tárja elénk, ezúttal viszont a Kinect segítségével élhetjük át őket. A 800 MB-ot nyomó demóváltozatban például lesz kviddicsmeccs, csillés üldözés a Gringottsban, sőt a Halál ereklyéiből ismert hidas jelenet is visszaköszön majd - erről szólnak az új screenshotok is.

A játék maga október 12-én kerül boltokba, lesz egy raklapnyi minijáték benne, továbbá kompetitív, illetve kooperatív módban is szórakozhatunk majd.

6.
6.
Dontrip
Félek letölteni. Ezen látszik, hogy szar.
5.
5.
csonti02
Végigvittem a demo-t...nagyon tré.
4.
4.
strike19
Kinect sport játékok fantasztikusak.De az ilyen film adaptációk borzasztóra sikerednek.A Star Wars Kinectről nem is beszélek.Megaláztak egy egész star wars univerzumot.Van egy érzésem a következő a Kinect Gyűrűk ura lesz.
3.
3.
DevilGamer
#2: Jó, sok Kinect kompatibilis játék van, de nem mindegyik igényel Kinect tartozékot.
2.
2.
DevilGamer
#1: Hát igen, úgy voltak vele, hogy: Kinect? Háh! Csináljon játékot aki akar! Erre a microsofton kívül a lucas arts csinált egy Kinect játékot és most jön (Gondolom) a "filmes játékok Kinect-re" láz.
1.
1.
Neo1989
Jaj már megint egy zs kategóriás játék , mondjuk eddig Kinect-re semmi eget rengetőt nem adtak ki. Ez is olyan mint a magyar film gyártás, de akinek kell vegye .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...