Injustice: Gods Among Us - a gyűjtői kiadásról

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 27.
  • Hír
Link másolása
A DC-képregények kedvelőinek körében bizonyára nagy érdeklődést vált ki a Injustice: Gods Among Us. A vérbeli rajongók nem elégednek meg az alapkiadással, így ütős Collector's Editionnel gazdagodhatnak, akik több pénzt is hajlandóak áldozni a játékért. Naná, hogy akciófigura jár hozzá!

A Mortal Kombat fejlesztői ezúttal a DC-képregények világát keltik életre egy hamisítatlan verekedős játék erejéig. Ugyan a cím csak 2013 áprilisában lát napvilágot, a gyűjtői kiadás részleteivel már most tisztában lehetünk. A Collector's Editiont Xbox 360-ra és PS3-ra vásárolhatjuk meg - az ár nem ismert, ahogyan az sem, hogy lesz-e belőle végül Wii U-s változat.

Lássuk a tartalmat!

  • Exkluzív 25 cm-es gyűjthető szobor, amely az egymásnak eső Batmant és Wonder Womant ábrázolja
  • Két vadonatúj képregény
  • Exkluzív fémdoboz
  • Három skin, mely a DC új képregénysorozatának mintájára készült (DLC)
8.
8.
Drazhar
#6: az a játéktermi stílusa miatt sajnos nekem nem pálya, ha egy ilyesmi megvalósításból lenne Marvel-es nekem az lenne a netovább :)
7.
7.
The Lone Drow
6.
6.
DON GONDOCS
#5: marvel vs capcom nem elég? :)
5.
5.
Drazhar
Nagyon dögös, de ár miatt nem lesz vétel.
Amúgy meg igen, ahogy haverom is mondta, "ez egy Mortal lesz DC skinekkel". Pontosan. ÉS? :D Mondjuk egy Marvel-esnek százszor jobban örültem volna, de így is nagyon várós!
3.
3.
ribizly
Most igazán nem balhét akarok, de miben különbözik ez most az MKvsDC/MK9-től? Az engine ugyanaz. A karakterek gyakorlatilag ugyanazok, mint az MKvsDC-ben (a pályák is). És ahogy nézem a kiadás is ugyanazt a mintát követi, mint az MK9-é. Nem azért mondom, hogy rossz, vagy nem mutat jól. Csak annál még volt mire mereszteni a szemeket, meg gratulálni, hogy mennyi fasza cuccot dobtak össze egy pakkba. De ezért én biztosan nem adnék egy petákkal sem többet, mint amennyibe az alapjáték kerül. Arról nem is beszélve, hogy a fejlesztők beálltak egy kicsit a rőkabőr-csapatba és ez annyira nem szimpatikus. De ne legyen igazam.
2.
2.
nekem csak a szobor kéne, de az nagyon :)
1.
1.
DON GONDOCS
Ott a helye minden gamer polcán, najó nem, azért van lesz még jó játék idén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...