MoH: Warfighter - traileren az xboxos béta

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 5.
  • Videó
Link másolása
Mától vethetjük bele magunkat a Medal of Honor: Warfighter multiplayer bétatesztjébe, igaz, kizárólag Xbox 360-on. Ott viszont minden Gold-előfizetéssel rendelkező karosszékkatona birokra kelhet egyetlen játékmódban és egyetlen térképen. A többieknek be kell érniük a hónap végén érkező teljes verzióval.

Ha eddig nem tetted volna, feltétlenül nézz fel az Xbox Live-ra, és kapd le a Medal of Honor: Warfighter bétakliensét, elvégre a többjátékos móka már éles. Minden kaszt képviselteti magát, megcsodálhatjuk a Frostbite 2 engine konzolos arcát, és igazi össznépi mészárszékkel üthetjük el az időt. A bővebb tudnivalókért olvasd el a hivatalos FAQ-t!

Végezetül tekintsük meg a harci tréning-sorozat legfrissebb darabját, melyben a motorizált egységek kapják a főszerepet:

A Medal of Honor: Warfighter október 26-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

29.
29.
ki55i
Most töröltem az előrendelést... Ez vmi szörnyű
28.
28.
shatterhand
#24: 80-90%ban ugyanaz, nincs azon mit kipróbálni:))
27.
27.
Sniper Fox
Most sajnos csak 10 percet tudtam játszani vele, de így első ránézésre nem rossz. Bár azért a COD és a BF még mindig jobb nála.
26.
26.
baluka1993
Senki nem maradt le semmiről! Egyszerűen semmit nem ad a játék ,de tényleg ->nem élvezetes semmi nem késztet ,hogy húúú bazdmeg ezt játszanom kell még ,mert igy meg úgy jó. Vicc az egész ..és ez egy AAA játék lenne ?
24.
24.
Sniper Fox
#23: Mert a codot kipróbálhatod megjelenés előtt? :)
23.
23.
shatterhand
ha nem ad lehetőséget az EA,hogy kiprónáljam akkor én se veszem meg az ő cuccukat. Visszamegyek a codra inkább.
18.
18.
Elcijas
Ezt valamelyik kedves külföldi rajongó rakta ki a MOH FB oldalára. Nekem segített, itt az ideje másoknak viszonozni. Ha valaki esetleg ezekben az órákban is virraszt akkor remélem megkönnyítettem a dolgát. ;) : https://live.xbox.com/en-GB/Purchase/Xbox/66acd000-77fe-1000-9115-d802454189ac?paymentType=Points&paymentInstrument=JkdiLQAAAAABAACA&skin=Web&modal=True&origin=http%3A%2F%2Fmarketplace.xbox.com%2Fen-US%2FProduct%2FMedal-of-Honor-Warfighter-Open-Beta%2F66acd000-77fe-1000-9115-d802454189ac%3FnoSplash%3D1&acknowledgedOffers=False&locale=en-GB



nekem már 10%-on tart! :D
14.
14.
misutka950
Nekem is kidobta a hibakódot. Lehet hogy túlterhelt a szerver.
13.
13.
fészpalm
#8: Szerintem meg, mint mindennél, itt is a pénz áll a háttérben. A BF3 DLC-k miatt a Sony fizetett, emiatt meg a Microsoft. PC-n igen nagy eséllyel semmi "exkluzivitás" nem lesz ezen a téren, nincs akitől dőljön a lé.

#10: Sokan mondják, hogy november 29., de mivel Magyarországon pénteken szoktak kijönni a játékok, ezért november 30. Webshopokban is nov. 30. van.
12.
12.
razipapi
Tegnap járt le az éves GOLD membershipem ... *BULLET IN DA HEAD ! *
11.
11.
SCR3AMN00B
Én megtaláltam, egyből felnéztem de hibakódot dob ki, ahogy olvastam a cikket már néztem is fel, lehet csak túlterhelt lenne?:D
10.
10.
FrankStark
Tudom hogy nem ide tartozik, de a far cry 3 végül is mikor is jön ki?
9.
9.
Cuppak
Fasza lesz, kár hogy nincs béta, 18 nap van hátra és tolhatom.. :)
8.
8.
Ótvar
Valójában szerintem az van hogy mivel a ps tulajon a bf3-hoz előbb kapták a cuccost mint a pc és xbox tulajok, ezért most az xboxon a sor. a bf4-gyel meg majd a pc-sek járnak jól lehet, és bezárul a kör. mondjuk az xbox így is most sokkal többet kapott már.
7.
7.
Elcijas
#6: http://www.medalofhonor.com/beta
meg esetleg itt azt írja, hogy itt le lesz írva lépésről lépésre, amit él a béta
6.
6.
Elcijas
#4: Gyorsan megint átnéztem a dolgokat. Nos az UK profilomba nem írta a MOH:Warfighternél ki hogy lenne béta, bár mondjuk azon Silver tagságom van. A legjobb tippem az ez lenne: Marketplace-->Downlodable games-->M-->MOH:WF. De ha meg arra rámegyek akkor azt írja ki, hogy a marketplace nem elérhető. Szóval szeintem vagy most pakolják fel magyar live-ra, mivel minden másra rámegyek nem írja ki ezt a hibát. Úgyhogy szerintem percekbe kell mérni már csak az időt, de persze nem értek hozzá, szóval ne vedd biztosra! :)
5.
5.
sundiszno
Én sem találtam ,de youtube-on sincsenek még gameplayek
4.
4.
Sniper Fox
#3: Én se találom. Hol lehet? :)
3.
3.
Elcijas
Én nem találtam marketplace-n. Valaki tudna segíteni? :)
2.
2.
groof25
#1: Nekem Xboxom van, de ezzel én sem értek egyet, hogy csak erre a platformra jön a demó, de hát marketing..
1.
1.
kicsi_don
persze ps-re minek is béta....
pedig ez löketet adhatott volna a vásárláshoz, de így szerintem várok még vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...