Launch traileren a Doom 3: BFG Edition

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 17.
  • Videó
Link másolása
Az Egyesült Államokban már kapható az id Software klasszikusának felújított verziója, a Doom 3: BFG Edition; hozzánk pénteken érkezik. Ennek örömére befutott a megjelenés mellé csatolt trailer, de betekinthetünk az alapjáték és a Lost Mission első perceibe is. Nosztalgiázóknak tökéletes!

Jelentős grafikai tuningon esett át a Doom 3 és annak első kiegészítője, a Resurrection of Evil. S ez még nem minden: a BFG Edition tartalmazza a kilencvenes évek nagy sikerjátékait, a Doom első és második részét is. Találunk azért újdonságot, a Lost Mission névre keresztelt küldetést, mely nyolc eddig soha nem látott pályát tartalmaz.

Az újramixelt változat az ígéretek szerint stabil 60 fps-sel fut mindhárom platformon. A PSN-en digitális formában is elérhető lesz a cím. Lássuk az alapjáték első perceit, bizonyára összeszorul majd a szívünk a megérkezést látva:

Ha viszont már megvan a 2004-ben megjelent Doom 3, s a grafikai modok segítségével még ennél is pazarabb látványban van részed, akkor a Lost Missionért mégis érdemes beruháznod a kiadásba. Pontosan ez vár rád:

22.
22.
Audio Reaktor
#21: Igazad van, lehet egy PII-esen akartam elinditani, egy pc játéktől hiába vártam már el a rendes beállitásokat, az is lehet, hogy a magamfajta hangmérnöknek botfüle van, illetve még vaksi is vagyok, hogy ha nekem egy horrorjátékban sötét van az legyen már sötét, és az általad emlitett "húdejobbavesémenlógalámpa"-t kelljen már használni. Nah de nem állok le vitázni, felesleges, neked tetszik neked nem, ez igy van jól.
21.
21.
FekaFOB
#18: Nos ehhez van egy kis hozzafuznivalom:

A texturak semmit sem valtoztak, legalabbis egy kelloen eros vason a jatek automatikusan a maximalis reszletesseget allitja be neked. Tehat igaz advanced video options nincs, de ha rendelkezel egy mar atlagosnak nevezheto geppel akkor maxon futkarozik. Radasul PC-n az FPS limitert 60-rol 120-ra is lehet allitani.
A Remastered audio, nem csak a Doom 3-on HALLHATO, hanem meg az elso ket resz audio reszet is ujrakevertek (a zeneket es a hangokat is).
Az elemes lampat mar nem kulon fegyverkent hasznalja az ember hanem a fegyvere mellett. Azert ez a megoldas szerintem sokkal jobb mint az hogy a jovoben egy old school lampaval kelljen benazni.
A latvany leghangsulyosabb resze pedig pont az uj bevilagitasi rendszer, ami a feny arnyek hatasokat meg elethubbe, magat a jatekot picit szinesebbe tette.

Szal en meg tobbet is kaptam mint amit vartam. Ennyit errol.
20.
20.
DON GONDOCS
#18: Küldjél már egy példányt vagy egy videót eszt látnom kell -.-
19.
19.
drat576
#18: én csak videókat néztem, de akkor nem fogom ezzel elrontani a régi verzió szép emlékét
18.
18.
Audio Reaktor
Mielőtt valaki beszerzi:

A textúrák rondábbak az eredeti játéknál! (Nem Vicc!)
Nincs advanced video options(Felbontást meg Antialiasingot tudod állitgatni)
Nagyobb a gépigénye(Eredeti 60 fps-el száguld kb minden haveromnál, nálam is, ez meg 20-38 ig botorkál, jóval rondábban.)
Nincs Remastered audio(Semmi különbség nincs)
3D-től még jobban szaggat
Az elemlámpa kb a veséden van, nagyon hülyén néz ki
Baromi világos minden, úgyhogy még nem is kell...

Amennyire vártam ezt, kb annyira estem pofára. :/
17.
17.
Sousuke1989
Nekem nem tetszik, hogy kivették belőle az elemlámpát, sokkal parásabb szitukat tudott okozni mikor csak egy lámpával a kézben mentél a sötétben, így nagyon meg van könnyítve a játék, hogy egyszerre használható az elemlámpa és a fegyver :-(
Ennek ellenére jó játéknak tartom még mindig, lehet, hogy beszerzem Xbox 360-ra, de Assassin's Creed 3 mellett nem biztos, hogy kerül még rá is, max jövő hónapban.
16.
16.
DON GONDOCS
Nem nagy változáson esett át a játék, de egy alapból jó játékon nem kell sokat változtatni. Ott vannak az extra küldetések az ér a legtöbbet.
15.
15.
FekaFOB
#14: De nem lehetetlen. :D
14.
14.
ki55i
#13: xboxon nehéz lesz :D
13.
13.
FekaFOB
#7: A config tartalmának módosításaival ez is orvosolható, ha annyira szúrja a szemed.
11.
11.
Wolverine
Engem jobban kielégítene ha a 4-ről hallanánk már valamit, a 3 már megvolt és ebbe nem raktak annyi újdonságot, hogy újra rávegyem magam, akkoriba jó volt szép volt, de köszönöm ennyi.
10.
10.
drat576
#5: lehet, hogy mai szemmel csúnyácska, de az alap verzió még itt se tart, pedig amikor az megjelent akkor összefostam magam, és nem is tudtam annál szebbet elképzelni ^^
9.
9.
drat576
#7: az impek meg a legtöbb pokol béli szörny elporlad, zombik meg legtöbbször szétesnek, de engem nem zavar, viszont nagyon világos lett a játék, bár az eredeti doom 3 meg kicsit már túl sötét volt, végül is mind1, ott a gamma/brightness aztán mindenki belőheti a kedvére való fényviszonyokat
8.
8.
#5: Pont ugyanezt akartam irni.
De meg a bor shaderek is maradtak es mindenki csillog mint a salamon toke. Ami annak idejen divat volt, mert jol kijott a normal map.
7.
7.
ki55i
#5: imp ek meg a többi szörny megint elporlad ha megdöglik vagy marad a helyén?
6.
6.
xanatos0911
Nem, hogy jelentős... ami 2004-ben leejtette az államat, az most megsiratott. Oda a szép emlékek :/ Source még most is sokkal jobb.
5.
5.
mrxten
játszottam vele
a grafika minimális változáson esett át
semmi mást nem tuningoltak csak a karaktereket picit, számítógép monitorokat ilyesmiket
de a falak textúrái dobozok stb, teljesen ugyan olyan mint volt is
4.
4.
FekaFOB
3.
3.
FekaFOB
Jelentős grafikai tunningon esett át azzal, hogy most már az options-ben is be lehet állítani a 1920x1080-as felbontást és nem a config-ban kell átállítani? :D
2.
2.
Connor
én nemtom, de remélem igen. Sokat dobna rajta.
1.
1.
Muveszur
srácok azt tudjátok, hogy lehet-e majd lan story-coop-ba nyomni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...