Jövő héten jön a Darksiders II új DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 25.
  • Letöltés
Link másolása
A Vigil Games bejelentette, hogy jövő héten érkezik a Darksiders II második DLC-je, ami az Abyssal Forge alcímet viseli, és egy vadonatúj helyszínnel bővíti az akciójátékot. A főszerepet a címadó kohó kapta, az általa kreált rémségeken kell majd átvágnunk magunkat.

A Darksiders II: Abyssal Forge október 30-án jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra, PS3-on az amerikai PSN-hozzáféréssel rendelkezők tölthetik le ekkor a kiegészítőt, a többieknek egy napot kell rá várniuk szokás szerint. A THQ 800 Microsoft Pontot, illetve 10 dollárt kér a DLC-ért.

Az Abyssal Forge egy élő gépezet, amit azért épített hajdanán egy Mad Smithnek becézett úriember, hogy befogja az Abyss sötét energiáját, és brutális fegyvereket építsen. Persze Mad Smith munkásságát az őt körülvevő emberek sem nézték jó szemmel, Shadow Landsre száműzték a kohóval együtt. Persze a fogaskerekek nem álltak le, az Abyssal Forge azóta egy hadseregnyi rémséget épített.

A kiegészítő során Death Shadow Lands felé tart, ahol két nagyobb dungeon és egy raklapnyi új ellenfél várja majd. Feljebb két screenshotot látthatok a DLC-ről.

5.
5.
LeonAran
Vajon ez is resze lesz a Wii U-s valtozatnak, mar mint alapbol?
4.
4.
metercsiken
Én az alap játékkal is megelégednék, mert sajnos még az sincs meg! : )
1.
1.
DevilGamer
A sztori kicsit érdekes, de 10 dollár az semmi még magyar forintban sem úgyhogy, megvenném.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...