Dreamfall Chapters - végre dolgoznak rajta

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha már évekkel ezelőtt bejelentették, most már ténylegesen elkezdődtek a Dreamfall Chapters munkálatai: a The Longest Journey-sorozat hamarosan újabb címmel bővül, külön öröm, hogy nem más bábáskodik felette, mint a széria atyja, Ragnar Tørnquist.

A Funcom bejelentette, megkezdődött az öt éve bejelentett Dreamfall Chapters fejlesztése - legalábbis az előkészületi munkálatok biztosan. A Chapters a Dreamfall: The Longest Journey folytatása és egyben befejezése lesz, 2007-ben még azt ígérték a készítők, hogy epizodikus és letölthető formában hozzák vissza a népszerű kalandjáték-sorozatot.

A fejlesztést a szériát kitaláló Ragnar Tørnquist vezeti majd, a munkálatokért új cége, a Red Thread Games felelős. A csapat teljes mértékben önállóan finanszírozza magát és a projektet, mindössze a The Longest Journey-licencet vette át a Funcomtól, ami részesedést vár a projektből ezért cserébe. A Red Threadet a Norwegian Film Institute 175 ezer dollárral támogatja.

A Chapters munkálatai a Funcom legutóbbi MMO-ja, a The Secret World miatt csúsztak ennyit, amin Tørnquist szintén vezető pozícióban dolgozott. Most, hogy a játék megjelent, átadta a direktori munkakört egy munkatársának, és mostantól csak tanácsadóként vesz részt a projekt életében.

Hónapokon belül friss információkat kapunk a Dreamfall Chaptersről.

4.
4.
TEEBEEX360
Jesszusom hányszor végigvitten ezt classic boxon. Nagy kedvenc. Várom szeretettel. :-)
1.
1.
br1Koo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...