Jövő héten jön PC-re a Sine Mora

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Grasshopper Manufacture és a magyar illetőségű Digital Reality koprodukciója a jövő héten PC-re is megjelenik, ráadásul még szebb látványt ígér, mint a tavasszal bemutatkozott Xbox 360-as verzió. A hír apropóján 16 új screenshot landolt a galériánkban.

A Grasshopper Manufacture és a Digital Reality oldalnézetes lövöldéje egyebek mellett a zseniális látványáról is híres volt, ezt pedig a PC-n játszók még inkább átérezhetik majd. Míg a márciusban debütált Xbox 360-as változat 720p-s felbontáson jelent meg, addig a számítógépeken a Full HD is elérhető lesz, hovatovább a fejlesztők másodpercenkénti 60 képkockás sebességet ígérnek.


A játék a jövő héten, november 9-én válik letölthetővé a Steamről, a kiadói teendőket a Kalypso vállalta magára. A Sine Mora elméletileg még 2012-ben megjelenik PS3-ra és Vitára, ennél a két változatnál viszont még nem ismert a pontos érkezési dátum.

Csekkoljátok az új screenshotokat!

3.
3.
AbsurdShark
Számomra kicsit megkésve érkezik... Amikor megjelent, nagyon kipróbáltam volna, de most már hogy végignéztem pár végigjátszást, csak mérsékelten érdekel. Persze nyilván akadhatnak olyanok is, akik most is szívesen nekiugranának, mivel ők is lemaradtak az Xbox360-as változatról.
2.
2.
Tywin Wrex
Tudom ez egy levezető játék, de egész jól néz ki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...