Mozgásérzékelős lesz a Portal 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Jövő héttől a PlayStation Move-val is játszható lesz a Portal 2 PS3-as változata, sőt egy külön kiegészítőt is kapunk, amiben új pályák aknázzák ki a mozgásérzékelős kiegészítőben rejlő lehetőségeket. A Valve a minap egy trailert küldött a megjelenés apropóján.

A Sony bejelentette, hogy november 6-án PlayStation Move-támogatást kap a Portal 2 PS3-as változata; az ingyenes frissítés segítségével mind az egyjátékos, mind a kooperatív mód játszható lesz a PlayStation 3 mozgásérzékelős kontrollerével.

A frissítés mellé egy fizetős DLC is érkezik, az In Motion elnevezést viselő tartalmat a Sixense csapata készítette, és 10 dollárt kér érte - a Plus-előfizetők 30 százalék kedvezményt kapnak a vételárból.

A kiegészítőben 20 új tesztkamra kapott helyet, ezek egytől-egyig a mozgásérzékelős kontrollerre vannak szabva: az elején begyakorolhatjuk, később pedig összetettebb pályákon kell használnunk a Move-val megjelent új képességeket, például a "portal surfinget" és a kockák átméretezését. A DLC egyébként csak a kezdet: a Sixense további újdonságokat is ígér a Portal 2 és a Move házasságát megünnepelendő.

Hozzátesszük: a Valve éppen november 6-án teszi letölthetővé a Portal 2-t a PSN-en, az árcéduláról még nincsen infónk.

6.
6.
peti1106
Kinectre is jöhetne, bírnám :D
4.
4.
zimonyini
pont a múltkor gondoltam magamban, milyen jó lenne ez így wii-re. és igazam lett, csak ps3-ra jön. kár.
3.
3.
SCR3AMN00B
Érdekes csak ez a mozgás nem annyira tetszik, xboxon ha lenne lehet beneveznék egy kinectre
2.
2.
markoci555
na ezt már szívesen kipróbálnám, nem vagyok oda az ilyenekért, de ez a portal!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...