F1 Race Stars - új előzetes, elérhető a demó

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 7.
  • Letöltés
Link másolása
A Codemasters bejelentette, hogy már elérhető az F1 Race Stars kipróbálható változata, amelyben könnyedebb formában élhetjük át a német nagydíjat - egyedül, vagy akár a négyfős kooperatív játékmód segítségével. Emellett két új screenshottal és egy vadonatúj játékmenet-felvétellel gazdagodtunk.

Az F1 Race Stars demója mától egyaránt elérhető az Xbox Live-on, PSN-en és a Steamen is. Megkapjuk a német pályát, ahol az ismert kanyarok és egyenesek mellett megfordulunk egy bajor kastélyban, gyorsulhatunk az autópályán, valamint hatalmasakat ugrathatunk egy erdő felett. A demóban a karikatúraszerű Jenson Button, Fernando Alonso, Sebastian Vettel vagy Kimi Räikkönen bőrébe bújhatunk - természetesen a valós körülmények teljes kizárásával.


A riválisok orra alá borsot törhetünk, és számos power uppal gyorsíthatunk tempónkon. Alternatív útvonalakat kereshetünk a verseny közben, s ahogy olvashatjátok, az F1 Race Stars egy hamisítatlan arcade cím. A végleges változat november 16-án jelenik meg.

12.
12.
DON GONDOCS
kipróbáltam a demo-t psen, nagyon jó tuti megveszem majd.
10.
10.
Drider
Nagyon Mario Kart, Moorhuhn Kart stb. hatása van, olyan játéknak tűnik amit Wii-re még dobozosan is el lehetne adni. Nem tudom, hogy PC/X360/PS3 trión milyenek lesznek az eladások, mivel szerintem elég gyerekes ez az üsd-vágd-ugorj-turbózz játékmenet, azt hittem, hogy ez a Wii-s verziója lesz az F1 2012-nek, mert oda tökéletes.
Egyébként a Hungaroring hogy fog kinézni? A Kossuth-téri tüntetéseken kell majd a kordonokon ugratni? :D
9.
9.
Drider
#4: Szerintem az a női játékosok játékosa, csak, hogy ők se érezzék magukat kihagyva a mezőnyből! :D
5.
5.
hakydakillah
2. és jön a Sega-s is :-D Az ilyenekből viszont sosem elég, nekem bármikor jöhetnek :-D

Most teszteltem, szerintem egész pofás lett
4.
4.
Hardy
Ki a franc az a csaj a borítón? :D Na meg legalább Maldonado itt úgy lök ki akárkit, ahogy akar.
3.
3.
shorty123
"Az F1 Race Stars egy hamisítatlan arcade cím." csakúgy mint az f1 2012, de ez legalább nem akar másnak látszani mint ami. Mindenesetre egész jó kis hülyeségnek tűnik
2.
2.
Donpedro
Először LBP Karting, most meg ez. Kicsit sok lesz már a Mario Kart ripoff...
1.
1.
Dahaka18
Crash Team racing :D Ez tuti jó lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...