Alakul az új Mortal Kombat-mozifilm

A Warner Bros. az 1995-ös film rebootjaként hivatkozik az új Mortal Kombat-filmre, melynek gyártása állítólag már elkezdődött. A történet egy szupermarketben dolgozó fiatalemberről szól, aki ráébred arra, hogy milyen szuperképességei vannak, és bunyózni kezd. A Legacy-sorozat készítője jegyzi a filmet.

A készülő Mortal Kombat fim 40-50 millió dollárból forog - tudtuk meg a Total Film cikkéből. A Warner Bros. nem folytatásként, hanem az első, 1995-ös mozifilm egy alapos rebootjaként tekint a produkcióra. A tervek szerint kevesebb lesz a természetfeletti sallang, és a Mortal Kombat: Legacy websorozathoz hasonlóan inkább realisztikusabb jelleget kap az alkotás.

A történetről is érkezett némi infó: a főhősünk egy szupermarketben robotol naphosszat, s tudomást szerez arról, hogy kiaknázatlan szuperképességei vannak. Küldetése csakhamar kibontakozik, melynek az a lényege, hogy "embereket püfölhet". Talán nem kell nagy tehetség ahhoz, hogy megjósoljuk: Johnny Cage az említett fiatalember.

A Warner producere, Lance Sloa a Total Filmnek elmondta, a filmet az a Kevin Tancharoen jegyzi, akinek a Legacy című digitális szériát is köszönhettük.

Te mit vársz az új Mortal Kombat-filmtől? Elfogadható a Legacy-féle új irány, vagy inkább az 1995-ös alkotást sírod vissza?

11 komment - szólj hozzá!