Alakul az új Mortal Kombat-mozifilm

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warner Bros. az 1995-ös film rebootjaként hivatkozik az új Mortal Kombat-filmre, melynek gyártása állítólag már elkezdődött. A történet egy szupermarketben dolgozó fiatalemberről szól, aki ráébred arra, hogy milyen szuperképességei vannak, és bunyózni kezd. A Legacy-sorozat készítője jegyzi a filmet.

A készülő Mortal Kombat fim 40-50 millió dollárból forog - tudtuk meg a Total Film cikkéből. A Warner Bros. nem folytatásként, hanem az első, 1995-ös mozifilm egy alapos rebootjaként tekint a produkcióra. A tervek szerint kevesebb lesz a természetfeletti sallang, és a Mortal Kombat: Legacy websorozathoz hasonlóan inkább realisztikusabb jelleget kap az alkotás.

A történetről is érkezett némi infó: a főhősünk egy szupermarketben robotol naphosszat, s tudomást szerez arról, hogy kiaknázatlan szuperképességei vannak. Küldetése csakhamar kibontakozik, melynek az a lényege, hogy "embereket püfölhet". Talán nem kell nagy tehetség ahhoz, hogy megjósoljuk: Johnny Cage az említett fiatalember.

A Warner producere, Lance Sloa a Total Filmnek elmondta, a filmet az a Kevin Tancharoen jegyzi, akinek a Legacy című digitális szériát is köszönhettük.

Te mit vársz az új Mortal Kombat-filmtől? Elfogadható a Legacy-féle új irány, vagy inkább az 1995-ös alkotást sírod vissza?

10.
10.
paraszt
Már amióta ismerem a játákot Sektor az egyik kedvenc karakterem és a Legacy-ba nagyon jól megcsinálták a robotokat. Remélem nem hagyják ki őket a filmből.
9.
9.
én a 95-ös filmet 13 évesen, moziban nézve imádtam. mai szemmel nyilván már kicsit poros és mint film sem a legjobb, ám hű volt a játékhoz és jól áthoztak minden "varázsképességet" is. a történet is szinte egy az egyben át lett ültetve. én arra szavaznék, hogy maradjon meg minden misztikus vonás, viszont az alapsztoriból többet kihozni már nem nagyon lehet. a karakterábrázolásra és drámai fordulatokra verekedős filmet építeni pedig valószínűleg hülye ötlet :) de ha monjuk zack snyder rendezne egy 300 szerű effekthalmaz adrenalinbombát a MK-ból, az nem lenne rossz.
8.
8.
n_csacsi
Hát ez eléggé furának tűnik, így első hallásra! Johnny Cage, mint robotoló árufeltöltő? hol marad a nagy pofa, a kérkedés, a színészi karrier, stb? Sonya-ról meg kiderül, hogy egy sztriptíz klub táncosa?! :D Sub-Zero-ról meg, hogy jégszobrász? :D Nevetséges...

A Legacy nekem nem tetszett...nem azt az igazi MK-t láttam benne...
A 95-ös film részéről egyetértek az előttem szólókhoz, ugyanis az nagyon király lett, igen, a fanoknak készült, egyáltalán nem vitték túlzásba a szuperfeletti képességeket és lehet, hogy viccesnek tűntek a verekedések, de ezt 2012-ben már sokkal jobbra is meg lehetne csinálni, csak még több pénzt kellene beleölni...
7.
7.
Antihero
#5: mit értesz az alatt, hogy ilyen földhöz ragadt? Szerintem a Legacy csak pár ponton ment el túlzottan a valóság felé, és ha a rendező ezeken javítani fog, akkor a film maga lesz a tökély. Vagy szerinted már az is sok volt?
6.
6.
Antihero
#2: félreértesz. Igazad van, minden karakternek megvan a maga különleges képessége. És ezeket a Legacyban sem vették el tőlük.(Bár Baraka azért tényleg rosszul járt) És nem is kell. Arra akarok utalni, hogy a videójátékokban és a játékokban más és más a 18-as karika. Egy játékban a brutalitásért már megkaphatja, de ez a mai világban egy filmnél már kevés. Ha nem csak a frencsájz szerelmeseit akarják megvenni, akkor komoly thrillert kell belőle csinálni, a brutalitás, a badass beszólások, és az abszolút laza karakterek mellé. És ezt szerintem hozta a Legacy, csak néhány ponton szállt el kissé.
5.
5.
Quent1n
#1: Annyi a különbség, hogy a Batman alapvetően nem egy misztikus valami volt míg az MK az. Ebből meg SZERINTEM hülyeség ilyen földhöz ragadt dolgot csinálni. Az MK a 3 világ (föld, külső, túlvilág) + misztikum miatt MK, máskülönben csak egy verekedős akármi lenne.

Szerintem a 95-ös film egész jó lett és abszolút nem vitték benne túlzásba a varázslatot ld. Liu Kang csak az utolsó harcban jutott arra a szintre. Johnny Cage meg ne robotoljon szupermarketben, mert ő nem ilyen karakter és nem ennek szerettük meg. Legalább a már kitalált személyiségeket próbálják megtartani.. Lehet rebootolni meg kicsit újragondolni de kiherélni és várni, hogy az MK név eladja.. hát nem tudom majd meglátjuk...
4.
4.
Gotham123
Azért a Scorpion,Sub-Zero kihagyhatatlan...
3.
3.
strike19
Remélem nem rontják el.A 1995ös filmben látott filmes elemek mai szemmel tényleg vicces és bénának tűnik.De a történet szál és a karakterek nagyon kedvelhetők nem is beszélve a film alatt futó techno zenékről.A második rész gyengébb lett az egyszer nézhetős film.
2.
2.
biohazard rex
#1: Azért egy Batmannél más a szitu, mert neki soha nem voltak emberfeletti képességei, még az MK-ban kb. minden karakternek volt. Arról nem is beszélve, hogy a játék az több világban is játszódik egyszerre. (earthrealm, netherrealm, outworld stb.) Ezt hogyan fogják megoldani, hááát... =/. Mondjuk nekem már a Legacy se tetszett (Baraka egy őrült rasta hajú nigger xD hadjuk már...). Egy anime-nek jobban örülnék, mert ez a fajta realisztikus megközelítés elég távol áll az MK világától. Majd meglátjuk.
1.
1.
Antihero
Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy mindkettő verzió jó, csak más szempontból. A 95-ös verziót a fanoknak szánták. Annyira nem ismerem az univerzumot, de úgy vettem észre, hogy ragaszkodik az alapanyaghoz, nem "gyalázza meg" a játékokat. Ez az értéke. Viszont filmes szempontból ezért értéktelen.
A Legacy-ra viszont tekinthetünk a Mortal univerzum Sötét Lovagjaként. Nem ragaszkodik azokhoz az elemekhez, amik a játékban jól mutatnak, de egy filmben komikusan. Igyekszik úgy bemutatni ezt az univerzumot, ahogy valóban létezhet. Ez benne az igazi érték. Összevetni őket ugyanolyan értelmetlen szerintem, mint a Batman - Sötét lovag vita.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...