God of War: Ascension - bemutatkozik Árész

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 9.
  • Videó
Link másolása
A Sony Santa Monica jóvoltából új előzetest kaptunk a God of War: Ascension multijáról. A főszerepet ezúttal Árész, a háború istene kapta - ő is egyike lesz az online mód támogató halhatatlanjainak. A név kötelez: a segítségével brutális harcossá válhatunk.

A Gametrailers jóvoltából ismét mozog a God of War: Ascension. A delejes kampányon felül a friss rész legéletképesebb újdonsága a többjátékos mód. Ezúttal Árész lesz a porondon, akinek a támogatásával a fekáliát is kiverhetjük az áldozatainkból. A multiplayer béta még az év vége előtt kezdetét veszi - elsőként a PS Plus felhasználói örülhetnek.

A videót a Gametrailers oldalán tekintheted meg!

19.
19.
p3ti
#18: Ez nekem szólt , csak annyira ostoba szegény hogy 10 felett már nehezen megy neki a számolás .
15.
15.
roli33
#13: Attól még hogy lesz benne multiplayer, ugyanúgy benne lesz a szokásos kampány. Kapunk egy fasza sztorit, ami hozni fogja az eddigiek színvonalát. Hogy honnan tudom? Hát, az eddigiek alapján bízom a Santa Monica stúdióban. Meg mivel gow fan vagyok.
13.
13.
strike19
Szerintem ez lesz az egyetlen GOW amit nem fogok beszerezni.Nem látom sok értelmét a multinak.Egy jó hosszú kampánynak jobban örülök ,mint ennek.
12.
12.
keiji maeda
#8: egy valami igen közös az hogy mindkettő egyik lényege a hack N slash , de mint kombórendszerelig , bossharcilag, történetileg , hangulatilag, teljesen eltér egymástól , ez nem olyan mint két háborús játék amik mondjuk a II. világháborút nyomják és azt a kettőt össze hasonlítód :)
11.
11.
voldi
Nagyon várós. Nekünk mikor lesz már a demo...
10.
10.
Folti1985
Engem még nem győztek meg, sőt igazából nekem egy god of warba a multi kell a legkevésbé. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ez hogyan fogja nem lerombolni azt a képet amit a játékosok eddig kialakítottak magukban erről a játékról.
7.
7.
roli33
Hát ez az Ares trailer nem fogott meg annyira. Mennyire más feelingje van pl. ennek, ha már God of War:
http://www.youtube.com/watch?v=H7veXxaPRIc
Pl. a narrátor hangja lehetne az aki a gow 1 trailerekben...
4.
4.
Hardy
Még-még videót single, bossokról mindenről! :DDD
3.
3.
Yetikee
"elsőként a PS Plus felhasználói örülhetnek."
Nem elsőként hanem csak ők. Azt írják a video végén hogy only ps plus
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...