Bemutatkozik az Uncharted: Fight for Fortune

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi pletykáknak megfelelően valóban létezik az Uncharted: Fight for Fortune, sőt az is bebizonyosodott, hogy egy Vita-exkluzív kártyajáték van készülőben a Sonynál. A program letölthető, és részben a Golden Abysst hivatott kibővíteni, a hajdani nyitójáték ereklyéiért ugyanis itt külön jutalmat kapunk majd.

Vita-exkluzív lesz az Uncharted: Fight for Fortune, a játék december elején jelenik meg a PlayStation Store-ban, egyelőre ismeretlen áron. A fejlesztésért a Sony Bend felel, de a munkálatoknál közreműködik majd a Naughty Dog és az eddig ismeretlen One Loop Games is. A Fight for Fortune kártyajáték, amiben az Uncharted-univerzum ismert hősei és gonoszai térnek vissza.

A játékosok úgynevezett Faction-kártyákat gyűjthetnek, ezek takarják az egyes szereplőket, a cél, hogy az ellenfelük összes Factionét eltegyék láb alól. A képletet a Resource- és a Fortune-kártyák színesítik, ezek révén erősíthetik és különböző képességekkel ruházhatják fel a karaktereiket.

A Fight for Fortune érdekes opcionális lehetőséggel érkezik, az Uncharted: Golden Abyssben megtalált mintegy 300 kincs a kártyajátékban is bevethető lesz. A fícsör kiaknázásához javítást kell letölteni a Vita egykori nyitócíméhez.

8.
8.
SzatiX360
#1: Meg Turbo-rágót! :D
7.
7.
Slik
hát ezt teljesen értelmetlen baromság. ha nem lenne ott h Uncharted senkinek sem kéne
3.
3.
Neo1989
Remélem lesz normális Ps-es része is hamarosan .
1.
1.
lesik20
Bezzeg az én időmben Pokemon tazokat gyüjöttünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...