Battlefield 3: Aftermath - részletek a pályákról

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 21.
  • Hír
Link másolása
A DICE vezető designere, Niklas Fegraeus nemrégiben bővebben is beszélt a Battlefield 3 Aftermath DLC-jében szereplő négy térképről. Teheránban földrengés tombol, ám a harcoló feleket ez nem túlzottan zavarja, fordítsuk hát saját javunkra a természeti katasztrófát! Képeink is vannak!

Az Aftermath DLC új színt visz az eddig megszokott játékmenetbe, hiszen a szórványosan jelentkező földrengések alaposan megkavarják a csaták kimenetelét. Niklas Fegraeus az EA PWNED című műsorában újabb részleteket tárt fel a négy térképről. Essünk neki!

Markaz Monolith

A Markaz Monolithot, a korábbi pénzügyi negyedet darabokra szaggatta a földrengés. Találunk egy magas, romos épületet is, melynek lesz egy központi helye, és feltűnően sokszor szaladgálunk majd vertikálisan. A ház körül egy nagyobb várost találunk, amit fel is fedezhetünk.

Epicenter

Az Epicentert már láthattuk madártávlatból is egy nemrégiben napvilágot látott videóban. A földrengés legpusztítóbb hatásaival itt szembesülhetünk - innen ered a map neve is. A nyílt területeken megsemmisült autópályákat találunk, de az épületek közti sikátorokban is ádáz harc dúl majd.

Talah Market

A Talah Market igazi egyvelege a városi környezetnek. A régi és az új építészet találkozása üde színfoltot jelent. Nem csupán falusi terepen fordulunk meg, hanem gigászi épületek között is hódolhatunk az utcai harc szépségének.

Azadi Palace

Egy igazán hatalmas városi környezet az Azadi Palace, itt találjuk a lenyűgöző parlamentet, amely szintén áldozatul esett a földrengéseknek. Utcai harcok és épületbelsőkben folyó csetepaték várhatóak szórványosan.

Az már biztos, hogy a Battlefield 3: Aftermath elsőként PS3-on lát napvilágot november 27-én, azon belül is a Premiumot megvásárlók kaparinthatják meg először, majd december 4-én érkezik a PC-s és az xboxos változat szintén a prémium-előfizetők számára. Akik nem ruháznak be a Premiumba, de PS3-asok, azok december 11-én kapják kézhez a DLC-t, míg a másik két platform tulajdonosai december 18-án juthatnak hozzá.

6.
6.
GeeZa
Nekem is úgy tűnik ez lesz a legjobb DLC eddig a B2K mellett. Az Armored Kill-ből egyedül a Death Valley lett értelmesen felépített map. Sőt az egy nagyon jól eltalált pálya, csak kevesen játsszák sajnos, mint a Tehran Highwayt, ami szintén remek darab pedig. A Close Quarters DLC-ben pedig a Scrapmetal az egyetlen, amelyik legalább összetettség jeleit mutatja.
5.
5.
Necreon
A piac nagyon ígéretesnek néz ki, a többi annyira nem hoz lázba.
2.
2.
Onegesius
asszem újra előveszem a játékot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...