125 milliónál jár a GTA-sorozat

A Take-Two ügyvezetője boldogan jelentette be, hogy a világ egyik legnagyobb játéksorozata átlépte a 125 milliós eladott példányszámot. Még mindig nagyon keresettek a régebbi GTA-részek.

Strauss Zelnick, a Take-Two ügyvezető igazgatója jelentette be, hogy a Grand Theft Auto-sorozat összeladásai a minap átlépték a 125 milliós példányszámot. Érdemes megjegyezni, hogy 2011 hasonló időszakában még 114 milliónál járt a franchise, tehát úgy fogyott több, mint 11 millió darab egy év alatt, hogy közben nem jelent meg fontosabb játék a sorozatban - Zelnick szerint még mindig hatalmas az érdeklődés a régebbi részek iránt.

Az ügyvezető elárulta, a 125 millióból egyedül a GTA IV maga 25 milliót hozott. Mi a titok? Szerinte az, hogy nem kísérleteznek évenkénti megjelenésekkel, mint a Call of Duty. Annak ellenére, hogy utóbbi sorozatot maga Zelnick is szereti, minőségi munkának tartja, ugyanakkor megjegyezi, a Black Ops 2 már nem teljesít olyan jól, mint a Modern Warfare 3, ami azt mutatja, hogy a rajongók érdeklődése kezd kihűlni.

14 komment - szólj hozzá!