Skyrim - a korábbi DLC-k is jönnek PS3-ra

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda Blog legfrissebb bejegyzéséből nyilvánvalóvá vált, hogy a csapat nem mond le a Dawnguard és a Hearthfire bővítmények PS3-as változatairól, de most elsődleges prioritást élvez a Dragonborn csomag.

A Bethesda teljes vállszélességgel kiáll a The Elder Scrolls V: Skyrim DLC-inek PS3-as verziói mellett. Jelenleg keményen dolgoznak azon, hogy a Dragonborn a jövő év elején PC-on és PlayStation 3-on is napvilágot lásson - ez most a legfontosabb feladat.

Amint a munkálatok befejeződnek, ismét ráhasalnak a Dawnguardra és a Hearthfire-re, mivel még mindig sok időt és figyelmet vesz igénybe az, hogy a korábbi DLC-k tökéletes formában készüljenek el a Sony konzoljára.

A stúdió leszögezte: amint körvonalazódik a megjelenési dátum és az ár, arról minden PS3-tulaj rögtön tudni fog. Mint ismeretes, a Skyrim első és második bővítménye komoly stabilitási problémákkal küzd ezen a platformon, sokáig úgy látszott, hogy a fejlesztők bicskája beletörik a optimalizáció munkafolyamatába, de a legutóbbi nyilatkozat szerint nem mondtak le a kiadásról.

Örüljünk, feleim!

5.
5.
Jared
4.
4.
Extol
Jövőre jön PC-re?? Nemá! Mikor lesz még az??
3.
3.
samatagrav09
"Mint ismeretes, a Skyrim első és második bővítménye komoly stabilitási problémákkal küzd ezen a platformon" maga a játék is.
De ha nem jelentenék be hetente hogy lesz talán haladnának vele.
1.
1.
anonymus26
király majd ha jön GOTY kiadás összes dlc-vel megveszem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...